In fiecare primavara, BorgWarner BERU Systems recomanda o inspectie profesionala a bujiilor cu scanteie si a bujiilor incandescente, a sistemelor electrice si electronice de aprindere la autovehicule pentru o performanta mai buna si mai putine defectiuni.

Ludwigsburg, 10 mai 2011. Statisticile europene confirma importanta intretinerii profesionale a sistemelor de aprindere atat la motoarele pe benzina cat si la cele diesel.

Potrivit ADAC (Germany’s Automobile Association), anul trecut, numai in Germania, o masina s-a defectat la fiecare opt secunde din cauza intretinerilor slabe efectuate. In 2010, membrii ADAC au solicitat asistenta in aproape patru milioane de defectiuni auto care ar fi putut fi prevenite daca masinile ar fi fost intretinute in mod corespunzator. In timpul iernii, un vehicul dotat cu bujii cu scanteie, bujii incandescente, sisteme electrice si electronice de aprindere sunt expuse la niveluri mult mai ridicate de poluare cauzate de sare, umezeala si inghet. Conducatorii auto nu pot detecta, de obicei, daunele indirecte cauzate de efectele agresive ale vremii de iarna.

Profesionistii de la BorgWarner Systems BERU recomanda service-urilor auto partenere o verificare profesionista de primavara, care sa ajute soferii sa previna defectiunile scumpe pentru propriile vehicule, imbunatatind in acelasi timp siguranta pentru ceilalti conducatori auto.

BorgWarner BERU Systems recomanda inlocuirea seturilor complete de bujii incandescente mai mult decat doar a celor defecte. In cazul in care doar una dintre ele este inlocuita, cea urmatoare este probabil sa se defecteze in curand. Aceasta recomandare se aplica si la bujiile cu scanteie si a fiselor acestora. Atat pentru service-ul auto cat si pentru magazinul auto, inlocuirea intregului set inseamna economie de timp pentru client prin reducerea unor vizite repetate, nemaivorbind de timpul de reparatie suplimentar si costurile suplimentare aferente. 

Sursa: Beru International 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii