Chevrolet lansează în România un program complex dedicat clienţilor săi fideli, numit sugestiv Chevrolet 3+, un program recomandat reţelei de reparatori autorizaţi Chevrolet.


Bucureşti. Chevrolet lansează în România un program complex dedicat clienţilor săi fideli, numit sugestiv Chevrolet 3+.
Astfel clienţii care deţin modele Chevrolet cu o vechime mai mare de 3 ani pot beneficia în continuare de servicii atractive şi la standardele producătorului pentru întreţinerea maşinii.

Chevrolet recomandă clienţilor săi alegerea pieselor originale Chevrolet şi după perioada de garanţie şi întreţinerea maşinii în reţeaua sa autorizată.
Serviciile oferite clientului prin reţeaua sa autorizată sunt atractive:
  • Personal de service calificat 
  • Piese de schimb originale Chevrolet
  • Servicii conform standardelor producătorului
  • Garanţia lucrării efectuate
  • Revizia de la un preţ recomandat de la 250 Ron cu TVA şi manoperă incluse
Chevrolet România colaborează în sprezent cu un număr de 37 de reparatori autorizaţi Chevrolet în principalele oraşe din România. Mai multe detalii despre reţeaua autorizată Chevrolet şi programul recomandat Chevrolet 3+ găsiţi pe: www.chevrolet.ro .
În acelaşi timp, Chevrolet reaminteşte clienţilor săi cel puţin 11 motive pentru care aceştia sunt avantajaţi atunci când aleg service-urile autorizate Chevrolet pentru întreţinerea/repararea maşinilor:
  1. Piesele de schimb Chevrolet originale beneficiază de 2 ani garanţie.
  2. Tehnicienii reparatorilor autorizaţi Chevrolet sunt la curent cu ultimele noutăţi, know-how şi informaţii.
  3. Service-urile autorizate dispun de echipamente specializate de diagnostic pentru vehiculele Chevrolet, ceea ce permite ca timpul petrecut în service să fie mai scurt, mai eficient şi mai puţin costisitor.
  4. Toţi tehnicienii din service-urile autorizate Chevrolet participă la cursuri tehnice organizate de Chevrolet. Acestea sunt cursuri organizate periodic cu scopul de a ţine la curent tehnicienii din service cu ultimele tehnologii şi inovaţii Chevrolet.
  5. La revânzarea maşinii, valoarea modelului Chevroletul va creşte dacă în caietul de service există înregistrată perioada completă de garanţie şi mai ales întreţinerea după perioada de garanţie.
  6. Service-urile autorizate pot oferi clienţilor metode alternative de transport atunci când acest lucru este necesar.
  7. Contravaloarea serviciilor oferite este agreată în avans de fiecare dată. Nu se efectuează nicio operaţie fără permisiunea în avans a proprietarului maşinii.
  8. Service-ul autorizat ţine evidenţa detaliată şi la zi a intervenţiilor realizate maşinii, din acest motiv, tehnicienii service-ului sunt cei mai în măsură să dea sfaturi pentru intervenţiile viitoare.
  9. Piesele de schimb originale Chevrolet au o calitate ridicată şi sunt singurele produse create special şi testate pentru ca modelele Chevrolet să ofere maximul de performanţă şi design.
  10. Procedurile Chevrolet de eliminare a deşeurilor precum ulei de maşină, baterii şi părţi metalice inutilizabile, sunt prietenoase cu mediul.
  11. Şi nu ultimul rând, preţurile din service-urile autorizate nu sunt mai mari: dimpotrivă, ele sunt competitive. De fiecare dată clientul va primi ceea ce este mai bun în schimbul banilor săi. Datorită faptului că se folosesc piese de schimb şi accesorii originale, vizitele în service se vor reduce ca număr.
Pentru a se convinge de beneficiile programului Chevrolet 3+,  clienţii Chevrolet sunt invitaţi în service-urile autorizate. Lista completă a acestora este disponibilă pe site-ul:  www.chevrolet.ro.
Sursa: Chevrolet Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii