24 mai 2011, Bucuresti – Michelin si Meteor Press publica versiunea in limba romana a Ghidului Verde Michelin pentru Romania. Lansarea oficiala a Ghidului va avea loc in cadrul Salonului International de carte Bookfest de miercuri, 25 mai. Ghidul contine informatii turistice despre cele mai importante orase si zone rurale din Romania. O varianta in limba franceza a Ghidului Verde Michelin pentru Romania a fost deja lansata in septembrie 2008.

Lansarea Ghidului Verde Michelin Romania reprezinta un demers important in promovarea si dezvoltarea turismului national. Prin lansarea Ghidului Verde, Michelin Romania si Editura Meteor Press se alatura eforturilor conjugate ale jucatorilor importanti din turismul romanesc de a aduce Romania in topul destinatiilor de vacanta ale romanilor. La evenimentul de lansare vor participa dl Eric Faidy, Presedinte Michelin Romania si Balcani; dl Paul Marasoiu, Directorul Directiei Generale Turistice din cadrul MDRT; dna Ioana Dobrescu, Secretar General ANAT; dna Monica Rautu, PR Manager Apa Nova.

Cu ajutorul Ghidului Verde Michelin pentru Romania, calatorii isi pot planifica vacanta, fiind ajutati de sugestiile autorilor, opt itinerarii pentru excursii pentru a descoperi peisajul unic din Romania, de la frumusetea unica a manastirilor din Bucovina, la peisajele incatatoare din muntii Carpati si Delta Dunarii.

Lansarea Ghidului Verde Michelin Romania se va incheia cu un concurs ce va consta in adresarea a 5 intrebari legate de obiectivele turistice din Romania. Fiecare raspuns corect va fi premiat cu un Ghid Verde Michelin Romania.
Ghidul Verde Michelin pentru Romania a fost creat de catre experti Grupului Michelin si publicata de Meteor Press, cu sprijinul Apa Nova.

Despre Ghidurile de calatorie Michelin
Compania Michelin este dedicata pentru imbunatatirea mobilitatii durabile. La sfarsitul anilor 1800, compania a brevetat anvelopele auto pneumatice, sau cele umplute cu aer. Acesta a fost un moment istoric si o piatra de temelie pentru mobilitate; a permis proprietarilor de automobile sa calatoreasca la drum lung într-o singura calatorie. Apoi, pentru a-i ajuta pe calatori sa se bucure de mobilitatea dobandita, compania a creat ghiduri - si harti detaliate - pentru a-i ajuta pe calatori sa se ghideze in drumul lor.
Michelin a creat primul ghid de calatorie cu peste 100 de ani in urma pentru a promova calatoriile rutiere si a ajuta la un condus cu increde. Astazi, Michelin Travel & Lifestyle ofera calatorilor o gama larga de ghiduri turistice, harti, resurse on-line de calatorie, accesorii auto si incaltaminte. Aceste produse ofera aceeasi promisiune Michelin de calitate si consitenta pe care consumatorii o asteapta de la una din marcile cel mai de încredere din lume. Peste 1 milion de exemplare sunt vandute in fiecare an.

Sursa: Michelin Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii