În premieră în România, un autoturism va fi folosit ca instrument muzical într-un spectacol la Opera Naţională Bucureşti. Citroen C5 este "instrumentul" special în cadrul unui recital inedit care va avea loc sâmbătă, 21 mai, în faţa Operei Naţionale Bucureşti.

Irinel Anghel(voce) şi Sorin Romanescu (instrumentare maşină) vor susţine un recital la voce şi motor în cadrul Festivalului "Săptămâna Internaţională a Muzicii Noi", în faţa Operei Naţionale Bucureşti, printre decorurile din Nunta lui Figaro”, „Aida”, „Motanul Încălţat” şi „Albă ca Zăpada” . Intrarea la acest spectacol este liberă.

SIMN este cel mai important festival de muzica noua, iar ediţia a 21-a este dedicată spectacolului muzical. Anul acesta se descoperă noi forme de expresie artistică, se iese din spaţiul convenţional al sălii de concert şi se pătrunde într-o lume a jocului şi a basmului. Publicul este invitat de-a lungul celor 9 zile ale festivalului să regăsească arta şi muzica contemporană în forme de expresie neconvenţionale, prin spectacole şi reprezentaţii într-un cadru cu totul original, concertele fiind organizate pe stradă, pe treptele clădirilor, în pădure, pe terasă, în bucătărie, în foyer, în sală. Toate acestea respectând şi sloganul mărcii Citroen: „Creative Technologie”.

Spectacolele se vor desfăşura la Opera Naţională Bucureşti, Radiodifuziunea Română, Universitatea de Muzică din Bucureşti, Palatul Cantacuzino, Palatul Mogoşoaia şi Centrul Naţional de Artă Tinerimea Română.

Citroen România a pus la dispoziţia organizatorilor Festivalului Internaţional de Muzică Contemporană 2011 modelele Citroen C5, Citroen Jumpy de persoane care vor fi folosite la transportul artiştilor şi al invitaţilor speciali ai festivalului, dar şi un Citroen Jumper care va servi la transportul în siguranţă al instrumentelor utilizate.

Sursa: Citroen Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii