Vedetele Andreea Patrascu, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Luana Ibacka, Maria Dinulescu si Cabral s-au obisnuit repede cu C-Zero, primul vehicul 100% electric de la Citroën. Pentru toate vedetele, aceasta a fost prima experienta cu o masina electrica.
Andreea Patrascu, actrita in serialul „Iubire si onoare” difuzat de Acasa TV, a vazut prima oara masina la Paris, in showroom-ul Citroën de pe Champs Elysees. „De revelion am vazut, la Paris, masina pentru prima oara si asteptam cu nerabdare sa o conduc. C-Zero nu e de jucarie, asa cum ne-am putea imagina in prima faza. Este o masina adevarata care nu consuma si nu polueaza si care, chiar daca se incarca la priza, prinde fara probleme 100 km/h. Exceptand silentiozitatea lui C-Zero, nimic nu tradeaza faptul ca nu ar fi o masina obisnuita. Momentul in care m-am urcat la volan a fost chiar amuzant. Atunci am observat ca motorul nu "toarce" si am avut impresia ca masina nu porneste. De fapt, motorul se pornise de la prima cheie. Abia astept sa vad in Romania statii pregatite pentru alimentarea rapida cu energie electrica”, a spus Andreea Patrascu.

Pentru Dana Rogoz, actrita in serialul „Mostenirea” difuzat de Pro TV, experienta cu C-Zero a fost complet diferita de tot ceea ce a condus pana acum. „A fost pentru prima oara cand am condus o masina electrica. Primul lucru pe care il remarci cand te urci la volanul unui C-Zero este ca zgomotul motorului este tot Zero. Senzatia e atat de ciudata! Se aude si se simte de parca nici n-ai fi pornit motorul si masina doar aluneca la vale. Altfel, C-Zero are un demaraj impresionant si este foarte manevrabila. Pare mica la exterior, dar o simti foarte spatioasa cand esti inauntru. Are toate calitatile unei masini normale si alte calitati in plus: SUPER silentioasa, e muta, credeti-ma, economica si NU POLUEAZA absolut deloc”, a spus Dana Rogoz, incantata dupa primul test cu C-Zero.

Laura Cosoi, actrita in serialul „Mostenirea” si una dintre protagonistele filmului „Nasa”, difuzat acum in cinematografe, a fost si ea impresionata de calitatile modelului C-Zero: „Masina este micuta, dar are un design foarte chic. M-am urcat la volan, iar in momentul care am invartit cheia in contact mi-am dat seama ca ceva lipsea.Nu se auzea motorul. Era o liniste ciudata, dar placuta. Mi-a placut foarte mult aceasta experinta si mi-ar placea sa merg cu o astfel de masina in fiecare zi. Mi se pare foarte practica, economica, nepoluanta, micuta, deci poti sa o parchezi cu mare usurinta, cocheta si speciala pentru ca, fiind la volanul, ei m-am simtit ca un „strop” de liniste intr-o mare de galagie.”

Luana Ibacka, prezentatoarea emisiunii „Cunoaste, viseaza, iubeste” de la Prima TV promoveaza de cateva luni de zile un stil de viata sanatos, bazat pe o gandire noua, care reprezinta up-grade-ul necesar vietii actuale. „Hrana, preocuparile, comportamentul, modul in care alegem sa cheltuim banii, se schimba pentru cei care doresc sa intampine viitorul in deplina siguranta. Drept urmare, momentul in care am facut cunostinta cu C-Zero am realizat cum se poate pasi pe un drum nou, ca si consumator auto, ca sofer cu pretententii sau ca fan al trendului ecologist. Daca pot dezvolta succint aceste trei directii, pot spune ca atunci cand am urcat la volanul masinii am realizat instant ca autotusrismul este o inovatie : senzatia este total diferita de alte experiente ale sofatului, intrucat ai de-a face cu o masina care efectiv zboara! Am accelerat, si in cateva secunde am ajuns la peste 70 km/h...si totul intr-o liniste deplina. Eram constienta ca nici nu consum combustibil si ca nu produc noxe. Deci, esti un consumator auto, fara consum, care plutesti ca pe o perna de aer, intr-un habitaclu elegant, inchis ermetic, care te izoleaza total de exterior. Chiar si constiinta faptului ca nu poluezi mediul, te face sa te simti un mic erou, pentru ca atunci cand doar vorbesti despre un lucru, dar nu il infaptuiesti, nu iti creaza aceeasi bucurie. Am mers cativa km, si apoi am dat drumul la muzica. Incredibil... Parca aveam loc rezervat intr-un showroom audio... Conducand pe muzica aceasta masina usoara si rapida, am avut senzatia ca zbor... A fost cel mai frumos test drive la care am participat vreodata”, a spus Luana, dupa experienta cu C-Zero.
Si actritei Maria Dinulescu, detinatoarea unui premiu „Un certain regard” obtinut in 2007 la Cannes, i-a placut experienta la volanul modelului C-Zero, aceasta exclamand cu incantare la coborarea din masina electrica: „zero zgomot, zero consum si 100% avantaj, aceasta este masina viitorului”.
Cabral a venit nerabdator sa testeze noul Citroen C-Zero, complet informat referitor la tehnologia incorporata: “Masinuta este geniala, inainte sa ma urc la volan mi-am facut lectiile si deja stiam datele tehnice, eram curios care va fi “feeling”-ul. Care senzatie a fost foarte misto! In primul rand te astepti ca masina sa mearga domol si plictisitor. Ei bine… am ajuns cu ea la 100 km/h pe o distanta foarte scurta, uimit fiind si de cuplul disponibil in fiecare clipa, chestie caracteristica masinilor electrice. Interiorul nu este de nava spatiala, sa nu stii pe ce sa pui mana, dar se vede ca masina este de avangarda si la interior. Comparand-o cu o masina cu motor pe combustie, sunt sigur ca dupa cateva ore prin trafic nici n-o sa mai constientizezi diferenta, se conduce la fel si nu ai nevoie de acomodare”, povesteste Cabral dupa acest prim test.
Sursa: Citroen Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii