Citroen DS4, cea mai frumoasa Masina a anului, s-a lansat si in Romania in prezenta a peste 350 de invitati speciali si vedete autohtone. Noul model are un pret de plecare de 19.890 euro, cu TVA inclus.
Miercuri seara, in prezenta a peste 350 de invitati, a fost lansat oficial in Romania noul Citroen DS4, model votat ca cea mai frumoasa masina a anului. La evenimentul special de lansare au fost prezente numeroase vedete autohtone: Laura Cosoi, Dana Rogoz, Razvan Simion si Dani Otil, Melania Medeleanu, Roxana Ionescu, Florin Groza si Mihai Sturzu de la HiQ, Andreea Patrascu si Cabral, care a si plecat de la eveniment in noul sau DS4, fiind primul posesor din Romania. Evenimentul de lansare a avut ca tematica conceptul campaniei publicitare a noului model: Citroen DS4.

Citroen DS4 incalca orice conventie, mai ales prin alegerile sale curajoase in termeni de stil si arhitectura, propunand un nou tip de caroserie – un coupe inaltat in 4 usi – ce se adreseaza unor clienti ce refuza compromisul, aflati in cautarea unor senzatii inedite la volan. DS4 ofera dinamismul unui coupe, prestatiile si confortul unei berline - 3 locuri in spate cu acces facil prin portierele mascate, portbagaj de mari dimensiuni - siguranta si robustetea unui SUV. Disponibil in trei niveluri de echipare – Chic, So  Chic, Sport Chic – DS4 reprezinta, indiferent de versiunea aleasa, o promisiune de coerenta intre stilul exterior, stilul interior si comportamentul rutier. Citroen DS4 este disponibil in Romania la un pret incepand de la 19.890 euro (TVA inclus) pentru DS4 Chic Vti 120 CP.
Noul model Citroen DS4poate fi descoperit week-end-ul acesta in toate showroom-urile Citroën, in cadrul evenimentului Porti Deschise.
Sursa: Citroen Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii