Bucuresti, 29 iunie 2011 - Noul model Hyundai de clasa C, Elantra, va fi disponibil in locatiile showroom ale retelei Hyundai Auto Romania incepand cu data de 15 iulie. Aflat la a cincea generatie, Hyundai Elanta reuneste noua linie de design “fluidic sculpture”, siguranta la cele mai inalte standarde si eficienta noilor motoare si transmisii Hyundai.

Design inspirat de opera marelui sculptor roman Brancusi
Designul noului sedan Hyundai confera o imagine puternica si increzatoare, prin coborarea conturului plafonului si prin adaugarea unor linii pline de caracter, ce se intind de la stalpul A, de-a lungul capotei, pana la bara din fata. Grila hexagonala distinctiva subliniaza apartenenta modelului Elantra la familia Hyundai. Farurile prelungile completeaza cu succes exteriorul elegant. Avand ca element de inspiratie opera celebrului sculptor roman Constantin Brancusi « Pasarea in vazduh »  , inedita linie de design Hyundai se detaseaza de aspectul clasic al modelelor compacte concurente. 

Cea mai vasta garantie integrala fara limita de kilometri din piata auto 
Elantra va beneficia de programul Five Year Triple Care - cel mai bun pachet de servicii post-vanzare disponibil pe piata auto si caracterizat prin transparenta totala. Acest program a continuat sa atraga noi clienti catre vehiculele Hyundai, oferind cinci ani de garantie integrala, fara limita de kilometri; cinci ani de asistenta rutiera si cinci ani de verificari tehnice periodice gratuite.

Motor nou si cel mai mic consum din clasa
Noul Elantra va fi disponibil cu un nou motor pe benzina, Gamma 1.6 litri MPI D-CVVT, cuplat la transmisii manuale si automate cu sase rapoarte. Avand o greutate redusa, datorita structurii din aluminiu, motorul cu patru cilindri Gamma 1.6 litri MPI este echipat cu distributie variabila D-CVVT pentru a obtine 132 CP la 6.300 rpm si pentru a permite emisii scazute de carburant si cel mai mic consum din clasa.

Consum mediu                                              Emisii CO2
6 M/T                            6 A/T                           6 M/T                                6 A/T
6.4 L/100km                 7.0 L/100k                   148g/km                         162g/km

Cea mai usoara si compacta cutie de viteze automata cu sase rapoarte disponibila astazi pe piata auto
Determinarea Hyundai de a concepe un vehicul foarte eficient continua prin folosirea unei transmisii automate cu control manual Shiftronic sau a unei transmisii manuale cu sase rapoarte pentru modelul Elantra. Dezvoltata si produsa in intregime in regim intern, noua cutie de viteze automata cu sase rapoarte este prima cutie de viteze din lume conceputa pentru a fi folosita la o masina de pasageri de dimensiuni medii. Noua transmisie este alcatuita din trei angrenaje epicicloidale, doua ambreaje si trei frane, fiind astfel mai mica, mai compacta si mai usoara decat orice alta cutie de viteze automata cu sase rapoarte disponibila astazi pe piata. Hyundai devine astfel unul dintre cei trei constructori de automobile la nivel global care are propria cutie de viteze automata cu sase rapoarte. Cutia de viteze manuala cu sase trepte reprezinta de asemenea o noutate absoluta in tehnologia modelelor Hyundai.

Confortul si siguranta pasagerilor - tehnologie in premiera pentru clasa compacta
Noul Elantra va impresiona printr-o multitudine de caracteristici avansate, o parte dintre acestea reprezentand premiere in clasa compacta: sistem automat de dezaburire, scaune spate incalzite si sistem de asistenta la parcare. In plus, noul Elantra are un nivel de siguranta mai ridicat. Alaturi de VSM (Sistemul de Management al Stabilitatii Vehiculului), care ajuta autovehiculul sa-si pastreze stabilitatea in situatiile critice si care este disponibil pentru prima data in aceasta clasa, Elantra ofera in versiunea de echipare standard sistemele ESP (Sistem Electronic de Stabilitate), ABS (Antilock Braking System) si sase airbag-uri.

"Hyundai Elantra este un model deja consacrat in industria auto. Ajuns la a cincea generatie, a cucerit in numai cateva luni de la prezentarea sa pe continentul american numeroase titluri si premii internationale, printre care se numara si clasarea in «Top 10 cars to look forward to in 2011 »  (clasament realizat de catre CarsDirect.com). Atuurile noului model contribuie la pozitionarea extrem de atractiva in clasa compacta, acesta alaturandu-se modelului Hyundai i30 hatchback si cross wagon si definitivand astfel oferta Hyundai in segmentul compact," a declarat Dragos Magdalina, director executiv al Hyundai Auto Romania.

Variante de echipare si preturi – calitate accesibila
Noul sedan Hyundai va fi prezentat in Romania in doua varinante de echipare: Elantra si Elantra Highway. Ambele versiuni dispun de motorizarea 1.6 litri MPi, 132 CP si de transmisie manuala in sase trepte. Dotarile standard Elantra includ: ABS, 6 airbag-uri, ESP, inchidere centralizata cu telecomanda, oglinzi exterioare actionate electric si incalzite, aer conditionat, volan si schimbator de viteze imbracate in piete, sistem audio radio/CD cu MP3, 6 difuzoare si comenzi audio pe volan. Preturile pentru noul Hyundai Elantra in Romania pornesc de la 14.450 euro cu TVA inclus (11.653 euro plus TVA). Pozitionarea de pret sustine politica Hyundai de a livra produse de calitate inalta la preturi accesibile publicului larg.

Oferta speciala de finantare prin Tiriac Leasing
In scopul de a dezvolta accesibilitatea noului model Elantra, Hyundai Auto Romania si Tiriac Leasing au implementat un program comun de finantare leasing destinat persoanelor fizice si juridice. Oferta avantajoasa de finantare este completata acum prin:
  • 6 luni asigurare Casco gratuita
  • 3 revizii gratuite
  • 4 plinuri de combustibil cadou
Detaliile ofertei pot fi consultate in locatiile showroom ale retelei Hyundai Auto Romania si sunt valabile pentru intreaga gama de autoturisme noi marca Hyundai.

Sursa: Hyundai Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii