Bucureşti, 28 iunie, România – ExxonMobil a anunţat că principalele sale produse, inclusiv Mobil 1, sunt certificate la nivel global cu licenţă dexos™. Noile produsele ExxonMobil cu licenţă dexos™ sunt în conformitate cu specificaţiile General Motors pentru uleiuri de motor. Consumatorii le vor putea recunoaste după logo-urile dexos1™ şi dexos2™ inscriptionate pe etichete. Produsele îndeplinesc cerinţele motoarelor diesel şi pe benzină utilizate în automobilele GM din întreaga lume.
În plus, ExxonMobil a anunţat că a semnat un acord prin care va continua să fie furnizorul de lubrifianţi pentru reţeaua din SUA a comercianţilor General Motors în următorii 5 ani, prelungind relaţia de peste 20 de ani a celor 2 companii de pe continentul american.

”Am lucrat cu GM de multă vreme şi ne dorim ca această alianţă să contribuie la o creştere continuă.” a spus David Tsurusaki, manager strategic al alianţei globale, ExxonMobil Lubricants & Petroleum Specialties Company. “ExxonMobil este furnizor pentru reţeaua de comercianţi General Motors din SUA de mai bine de 20 ani şi a extins această experienţă la nivel mondial prin intermediul comercianţilor şi afiliaţilor GM. Certificarea cu licenţa dexos1™ şi dexos2™ demonstrează angajamentul nostru faţă de GM şi clienţii săi din întreaga lume.”
“Pentru General Motors, continuarea parteneriatului pe termen lung cu ExxonMobil este un motiv de mândrie. Vom putea oferi clienţilor noştri acces la uleiuri de motor de calitate înaltă, care îndeplinesc cerinţele riguroase ale uleiurilor de motor la nivel global”, a declarat Steven Kemp, General Motors Group Manager pentru combustibili, lubrifianţi, lichide şi laboratoare chimice.

Produsele ExxonMobil certificate dexos™ asigură o ofertă solidă de produse în ceea ce priveste uleiurile de motor. Mobil 1, liderul pe piata mondială a uleiurilor de motor sintetice, este parte a aceste oferte cu uleiul Mobil 1 5W-30 certificat dexos1™ si Mobil 1 ESP 0W-40 cu licentă dexos2™.

Despre Mobil 1
Lider pe piaţa mondială a uleiurilor de motor sintetice, Mobil 1 oferă performanţă superioară faţă de uleiurile de motor convenţionale. Tehnologia Mobil 1 permite satisfacerea celor mai riguroase standarde ale producătorilor de maşini şi furnizează o protecţie excelentă împotriva uzurii, în orice condiţii de utilizare a motorului. Pentru a proteja părţile critice ale motorului, Mobil 1 asigură un flux rapid de ulei la temperaturi extreme, fiind proiectat pentru a maximiza performanţa motorului şi pentru a ajuta la prelungirea vieţii acestuia. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.mobil1.com.ro. ExxonMobil, Mobil 1 şi Logo-ul “1” sunt mărci înregistrate ale Exxon Mobil Corporation sau ale uneia dintre filialele sale.

Sursa: ExxonMobil Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii