Bucuresti, 17 iunie 2011 - Hyundai ix35, unul dintre cele mai apreciate modele ale marcii si succesorul renumitului Hyundai Tucson, a fost declarat “Cel mai 4x4 SUV al deceniului” in cadrul celei de a zecea editie a concursului “Cel mai 4x4”. Astfel, Hyundai ix35 / Tucson devine primul model SUV care isi revendica premiul pentru evolutia de exceptie din ultimul deceniu.

Editia speciala a evenimentului “Cel mai 4x4” s-a desfasurat in perioada 4-5 iunie, in zona Rucar. Implinirea a 10 ani de la prima editie a concursului a prilejuit acordarea unor premii speciale, vizand activitatea auto din Romania in ultimii zece ani.

Marca Hyundai a fost distinsa cu doua titluri de exceptie:
  • Hyundai Tucson / ix35 – Cel mai 4x4 SUV al deceniului.
  • Hyundai Auto Romania – Partenerul 4x4 al deceniului.
Dan Vardie, presedinte Automedia si reprezentantul national in cadrul juriului Car Of The Year, a declarat: “Hyundai Auto Romania a jucat un rol foarte important in dezvoltarea domeniului SUV pe piata romaneasca. Tucson, Santa Fe, Veracruz/ix55 si, mai nou, ix35 sunt modele care, ani de-a randul, au dominat piata. Nu este nimic intamplator in alegerea lui Tucson/ix35 drept "Cel mai 4x4 SUV al deceniului". Constructia de piata realizata de Hyundai Auto Romania merita toata admiratia noastra.”

In concursul acestui an marca Hyundai a fost reprezentata in categoria SUV de modelele ix35 si Santa Fe.

Calitatile exemplare ale SUV-urilor Hyundai au fost apreciate in repetate numere. Din istoricul modelelor in cadrul acestui concurs merita mentionate:
  • 2005 – Cel mai 4x4 SUV – Hyundai Tucson
  • 2006 – Cel mai 4x4 SUV – Hyundai Santa Fe
  • 2009 – Cel mai 4x4 SUV – Hyundai Veracruz (ix55)
Prezent la gala premiilor “Cel mai 4x4” 2011, Dragos Magdalina – director executiv al Hyundai Auto Romania -  a mentionat: “Juriul acestui concurs este format din experti ai domeniului auto si reprezentanti ai unor renumite publicatii de profil. Atributele de exceptie ale noului model Hyundai ix35 si evolutia fara precedent a modelului anterior, Hyundai Tucson, au convins in premiera un juriu atat de experimentat. Increderea clientilor nostri in produs este astfel certificata inca o data prin acest premiu unicat.”

Desi lansat pe piata locala abia in luna a patra a anului anterior, Hyundai ix35 a urcat rapid in top trei cele mai comercializate SUV-uri de import in 2010. Raportul calitate-pret a atras atentia unui public larg, in ciuda conditiilor economice nefavorabile. In plus, avantajul garantiei Hyundai ix35 - 5 ani fara limita de kilometri, integrala si transferabila -  a determinat cei mai exigenti clienti sa opteze pentru produsul Hyundai.

Sursa: Hyundai Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii