125 de ani de Mercedes-Benz, 10 ani de TIFF.

Mercedes-Benz: maşina oficială a Festivalului Internaţional de Film Transilvania, ediţia 2011.

Mercedes-Benz interpretează pentru a patra oară consecutiv un rol de excepţie la TIFF: în căutarea firească a excelenţei.

Între 3 si 12 iunie 2011, legendele Mercedes-Benz întâlnesc lumea filmului. Mai exact, pentru a patra oară consecutiv, Mercedes-Benz interpretează un rol de excepţie la TIFF 2011 (Festivalul Internaţional de Film Transilvania), la Cluj-Napoca.
Maşina oficială TIFF 2011, Mercedes-Benz exprimă încă o dată asocierea firească a pasiunii pentru inovaţie, perfecţiune şi responsabilitate cu cea de a 7-a artă. Astfel, autoturisme Clasa C Noua Generaţie şi autovehiculele comerciale uşoare, Noile Vito şi Viano stau la dispozitia invitaţilor şi organizatorilor pe tot parcursul festivalului. Michele Placido, Monica Bârlădeanu şi Radu Muntean sunt doar câteva dintre numele care în acest an au la dispoziţie autovehiculele Mercedes-Benz la Festivalul Internaţional de Film Transilvania, ediţia 2011.

Anul acesta este unul aniversar atât pentru Mercedes-Benz, cât şi pentru TIFF. În 2011, Mercedes-Benz aniversează 125 de ani de inovaţie, ce marchează timpul scurs de la momentul în care s-a născut automobilul. Mai exact, pe 29 ianuarie 1886, Carl Benz a schimbat lumea, atunci când prima pagină din istoria Mercedes-Benz a fost scrisă la Biroul de Patente din Berlin, unde a înregistrat patentul Benz, ceea ce este considerat a fi chiar primul automobil din lume. De asemenea, Festivalul Internaţional de Film Transilvania aniversează 10 ani de la prima ediţie.
Producţiile senzaţionale, invitaţi de marcă, surprize inedite, petreceri incendiare, evenimente interesante şi un număr impresionant de participanţi vor alcătui cadrul în care Mercedes-Benz va demonstra şi de această dată adaptabilitatea şi flexibilitatea mărcii atunci când vine vorba de manifestări culturale autohtone capabile să fascineze cinefilii din întreaga lume.
Festivalul Internaţional de Film Transilvania are loc în perioada 3-12 iunie, la Cluj-Napoca şi între 15-19 iunie, la Sibiu.
Mai multe detalii despre TIFF 2011 sunt disponibile la adresa: www.tiff.ro.
Asocierea Mercedes-Benz şi TIFF 2011 reprezintă un demers Mercedes-Benz Romania parte a Mercedes-Benz: Ghidul Excelenţei (www.mercedes-benz.ro/GhidulExcelentei ).
Mercedes-Benz: Ghidul Excelenţei reuneşte o serie de manifestări menite să vorbească despre ideea de excelenţă şi să reamintească de promisiunea lui Gottlieb Daimler "The best or nothing".
Legendele Mercedes-Benz la TIFF 2011
Clasa C este cel mai bine vândut model de serie al marcii şi are o importanţă deosebită pentru Mercedes-Benz. Seria actuală şi-a găsit mai bine de un milion de cumpărători în toată lumea, de la lansarea sa în martie 2007. De la prezentarea primei Clase C în 1982 (cunoscută pe atunci ca modelul 190), Mercedes-Benz a vândut mai bine de 8,5 milioane de autovehicule din acest segment. Clasa C a dobândit şi în 2010, în repetate rânduri, locuri de top în statisticile de înmatriculare.
Acum, un total de mai mult de două mii de componente disting cea mai nouă generaţie a Clasei C de predecesoarea sa. Atât limuzina cât şi versiunea T-Modell pot fi comandate începând din 10 ianuarie 2011. În plus faţă de funcţiile standard – care includ acum şi un volan îmbrăcat în piele – cele două linii de design şi dotări, ELEGANCE şi AVANTGARDE, constituie baza programului de individualizare a Clasei C. Cele două linii sunt acum şi mai greu de confundat.
Noul Mercedes-Benz Vito este un autovehicul comercial uşor care ştie cu adevărat ce are de făcut. Mercedes-Benz a întreprins în cazul acestuia o acţiune amplă de reechipare, acesta fiind acum mai economic şi mai prietenos cu mediul, dar în acelaşi timp mai practic şi dinamic. Noi motorizări şi sisteme de transmisie reduc emisiile poluante şi consumul de combustibil cu până la 15 procente, îmbunătăţind performanţele în acelaşi timp. Şasiul complet reconfigurat este ajustat pentru transportul de bunuri sau pasageri, în funcţie de modelul ales. Habitaclul şoferului – pentru toate modelele - şi compartimentul pasagerilor – pentru Vito crewbus – sunt acum mai funcţionale ca niciodată. Noul Mercedes-Benz Vito este uşor de recunoscut datorită aspectului, combinând stilul actualelor autoturisme de la Mercedes-Benz cu robusteţea unui autovehicul comercial.
Mercedes-Benz Viano este lider în clasa sa, definind noul autovehicul de referinţă în categoria MPV. Noile sisteme de propulsie reduc emisiile de gaze poluante şi consumul de combustibil, sporind în acelaşi timp performanţa. În plus, noul şasiu oferă confort şi siguranţă remarcabile, iar habitaclul şi compartimentul pentru pasageri sunt mai dotate ca niciodată. Viano a rămas uşor de recunoscut în ceea ce priveşte designul, având steaua Mercedes-Benz în stilul autoturismelor actuale şi o secţiuni din spate nou creată. Astfel, în procesul de restilizare au fost preluate elemente din actuala gamă de autoturisme Mercedes-Benz, conferindu-i unicitate noului model.
Sursa: Mercedes-Benz Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii