Marca LEXUS va participa la prima editie a evenimentului Green Car Event, dedicat autovehiculelor ecologice. Evenimentul se va desfasura in perioada 24-26 Iunie, pe platforma din fata AFI PALACE COTROCENI. Vom fi prezenti cu 2 din cele mai vandute si apreciate modele ale noastre – Lexus RX 450h si cel mai nou model al marcii - Lexus CT 200h.
Green Car Event 2011 este un eveniment deschis cu misiunea de a aduce în atenția publicului cele mai „verzi” mașini aflate în producție în prezent sau încă în stadiul de prototip. Deschiderea oficială va avea loc vineri, 20 iunie, la orele 12:00. Programul celor trei zile cuprinde o serie de activități interactive menite să descifreze conceptele aparent complicate privind modul de funcționare eco și sistemele alternative de propulsie. Pe lângă prezentările tehnice se oferă celor interesați și oportunitatea să testeze diverse modele, cu plecare din parcarea complementară Green Car Event.

Publicul va avea tot timpul la dispoziție un colț verde înglobat în peisajul evenimentului iar în fiecare seară, începând cu orele 20:00, se va organiza un concert live susținut de un tânăr artist român specializat în peste 20 de instrumente de percuție. Green Car Event va oferi prin tragere la sorți premii speciale puse la dispoziție de expozanți constând în cursuri specifice de condus eficient. Prima ediție Green Car Event prilejuiește și inaugurarea platformelor on-line www.greencarevent.ro și www.greencarevent.com pe care vor fi publicate permanent informații privind desfășurarea evenimentelor și date despre tehnologii și modele auto ecologice.
Datorită interesului crescut pentru inițiative ecologice la nivel mondial, o echipa a prestigioasei publicații Financial Times va asigura, pe toată durata Green Car Event, un coverage complet al evenimentului deoarece este primul de acest gen organizat în Europa.
Sursa: Lexus Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii