Michelin este partener al unei expozitii internationale desfasurate in premiera in Romania "Green Car Show", primul eveniment auto din Romania dedicat exclusiv modelelor ecologice.

Evenimentul se va desfasura in perioada 24 - 26 iunie, la Afi Cotroceni si va reuni cele mai importante nume din industria auto.

Va invitam sa vizitati cu aceasta ocazie cele 2 standuri Michelin: unul in zona parcarii exterioare unde vom organizacaravana "Verifica Presiunea", al doilea chiar la intrarea in mall, dinspre partea cu Bulevardul Vasile Milea. Aici, va fi amenajata o zona dedicata copiilor, unde micutii vor putea sa coloreze desene cu Omuletul Michelin, vor fi fotografiati cu mascota Michelin si vor fi pictati pe fata. In acelasi timp, parintii vor avea ocazia sa stea de vorba cu specialistii Michelin despre importanta folosirii anvelopelor potrivite si a presiunii corecte in anvelope

Mai multe detalii pe site-ul: Green Car Event.

Sursa: Michelin Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii