Algae-X Service relizeaza teste pentru uleiuri:
1. Teste cromatografice pentru motorina HYD25 – cutie cu 25 teste pentru determinarea/verificarea apei emulsionate in motorina – determinarea se face la nivel de ppm;  Pret: 1.250lei; Se utilizeaza in aviatie, auto, transporturi, constructii, statii de alimentare cu motorina, mobile sau/si fixe.
2. Pasta „Kolor Kut” pentru determinare apa depusa in rezervoarele pentru stocare combustibili lichizi; Pret: 73lei – tub 85.gr. Se utilizeaza in cazul rezervoarelor, fixe si/sau mobile din statiile de alimentare cu carburant.
3. Pasta „Kolor Kut” pentru masurare/determinare cu joja a nivelului de combustibil in rezervoare; Pret 73lei – cutie 62gr. 
4. Pasta „Kolor Kut” pentru determinare apa depusa si/sau emulsionata in rezervoarele de combustibili pe baza de alcooli – ex. biocombustibili; Pret: 156lei – tub 76gr.
5. Teste instant, cromatografice pentru determinarea calitatii lichidelor din motoare – lichid de frâna, uleiuri cutie de viteze, manuale si/sau automate, uleiuri servodirectie, ulei de motor – cutie cu 600 teste – Pret: 678lei; se utilizeaza pentru determinarea calitatii uleiurilor utilizate in cazul motoarelor cu ardere interna.

6. Teste cromatografice pentru determinarea calitatii lichidelor de racire – cutie cu 70 teste, martor cromatografic pe cutie; Pret: 385lei – determina rapid punctul de inghet, alcalinitatea si aciditatea din antigel.
7. Teste cromatografice pentru motor; determina depunerile in motoare, scurgeri de antigel sau combustibili in uleiul de motor (defectiuni pe supape sau garnitura de chiulasa) – pachet cu 6 teste pentru motor, 36 teste pentru celelalte uleiuri – Pret: 483lei.

Relatii la numarul de telefon: 0314219043 sau la adresa de e-mail: algae-x@algae-x.ro.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii