Da! Este numele spotului prin care Prista Oil Romania SA comunica, pe un ton relaxat, folosind canalele social media.
“Ne-am propus sa facem un spot prin care sa subliniem relatia strinsa dintre sofer si masina. In jurul meu am nenumarate exemple de oameni care isi trateaza masina cu mult drag si atentie. Asa ca, ideea cu masina privita ca amanta de suflet a soferului, a venit cat se poate de firesc.” - precizeaza Valentin Birhala, Managing Partner al agentiei Natural Media. “Soferul, a carui relatie cu propria masina ajunge intr-un impas, vine la o consultatie de specialitate pentru a gasi sprijin, el vrea sa “repare” relatia sa cu “amanta” in cauza.”

“Mesajul nostru catre consumator este unul relaxat si speram amuzant. Pentru ca soferul este mai relaxat atunci cand masina lui se simte bine. Noi contribuim cu uleiul de motor de top, adica practic “ungem” relatia sofer–masina, iar actorii vin cu sarea si piperul. Speram sa va placa, sa ne destindem toti un pic”. Asa explica filosofia campaniei “Cum se unge o relatie” domnul Cristian Leon, Director al Prista Oil Romania SA.

Valvoline - cel dintai brand de lubrifianti din lume - brevetat in 1866.
VALVOLINE este prima marca de ulei din ramura industriala din intreaga lume, aparuta in America in 1866 datorita lui Dr.John Ellis, un fizician american. Acesta a descoperit proprietatile lubrifiante ale uleiului crud, studiind potentialul curator al petrolului. Uleiul dezvoltat de el in 1866 functiona eficient la temperaturi inalte si era perfect pentru lubrifierea masinariilor foarte mari ale acelor vremuri. Opt ani mai tarziu el isi denumea lubrifiantii uleiosi "Valvoline" primind certificat de unicitate. A fost prima marca inregistrata a tinerei industrii a petrolului. Descoperirea sa a rezolvat problemele valvelor gumate, cilindrilor corodati si scurgerilor din sigilii - pregatind lumea pentru o eficienta sporita a motoarelor cu aburi.

Iata de ce cunoscatorii au inteles ca, aceasta traditie merita toata atentia. Asa se face ca, utilizatorii de lubrifianti Valvoline sunt dintre cei mai stabili in intreaga lume, 145 de ani de experienta aducand satisfactie deplina utilizatorilor constanti ai uleiurilor Valvoline.
Începând cu 1 octombrie 2009, Prista Oil Group devine distribuitor autorizat pentru toata gama de lubrifianţi de înaltă performanţă Valvoline, pentru produse chimice auto şi produse de ingrijire pentru autovehicule si va furniza aceste produse clientilor din Albania, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Republica Cehă, Croaţia, Kosovo, Macedonia, Muntenegru, România, Serbia, Republica Slovacă, Slovenia si Ungaria. Prista Oil desfasoara din 1993 activitati in 24 de tari din Centrul, Estul Europei, Orientul Apropiat, Nordul Africii si Asia Mica, avand cote semnificative de piata in Bulgaria, Romania, Serbia, Slovacia, Turcia, Ungaria si nu numai.

Portofoliul de produse este extins şi dezvoltat în concordanţă cu nevoile pieţei şi în conformitate cu cele mai recente cerinţe ale fabricantilor de autovehicule.Sursa: Prista Oil Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii