Bucureşti, 7 iulie 2011 – MICHELIN lansează pe piaţa din România noua gamă de anvelope pentru camioane X® MultiWay™ 3D. Anvelopele MICHELIN X® MultiWay™ 3D sunt sigure, rentabile şi ecologice şi oferă în plus garanţia unor condiţii optime de condus pe toate tipurile de drum. X MICHELIN ® MultiWay ™ 3D este prima gamă de anvelope pentru traficul regional care ajută la economisirea energiei. Aceasta aduce pentru prima dată în gama Michelin anvelopa de direcţie cu marcaje M + S, asigurarând aderenţă în toate condiţiile meteorologice datorită noilor Michelin Durable Technologies. Noua gamă de anvelope de la Michelin vine cu două produse distincte, care aduc camioanelor o soluţie completă prin: X MultiWay 3D XZE pentru faţă şi X MultiWay 3D  XDE pentru spate.
Companiile de transport - în special transportatorii regionali - întâmpină în prezent obstacole majore.  Clienţii le solicită să transporte cantităţi mai mari, mai rapid şi la un preţ mai redus, deşi costurile de exploatare se află în continuă creştere. Solicitările sunt cu atât mai numeroase cu cât, în Europa de Vest, transportul regional reprezintă 62%1 din transportul rutier. În plus, provocările sunt de multe ori contradictorii. Companiile de transport trebuie să facă economii într-un domeniu în care costurile înregistrează permanent creşteri.

MICHELIN a investit masiv în cercetare şi dezvoltare (alocând aproape 500 milioane euro anual în Centrul său tehnologic) cu scopul de a oferi soluţii inovatoare. În acest caz, soluţiile ajută companiile de transport să depăşească problemele pe care le întâmpină. Noua anvelopă MICHELIN X®MultiWayTM 3D reprezintă un exemplu în acest sens, datorită optimizării performanţelor. Importanţa anvelopei derivă din capacitatea sa de a combina performanţe care aparent par ireconciliabile - o realizare care ar fi fost imposibil de atins fără utilizarea unor tehnologii adecvate. MICHELIN X® MultiWayTM 3D este, în primul rând, o gamă de anvelope polivalentă. Ea poate fi folosită pe orice tip de carosabil, indiferent de condiţiile meteorologice, asigurând economie de timp şi de carburant, fiabilitate şi siguranţă. Pe scurt, ea oferă transportatorilor garanţia unei deplasări sigure pe toate tipurile de carosabil.
Însuşi denumirea gamei de anvelope - MICHELIN X®MultiWayTM 3D - reflectă misiunea acesteia sau, mai bine spus, misiunile acesteia. Gama de anvelope "Multiway":
- asigură tracţiune optimă pe toate tipurile de carosabil;
- a fost concepută pentru rularea pe drumuri judeţene, drumuri naţionale şi autostrăzi;
- poate fi folosită în orice anotimp.
Mai mult, economiile realizate cu MICHELIN X® MultiWayTM 3D trebuie văzute ca un întreg. Datorită reducerii consumului de carburant, longevităţii şi faptului că poate fi reşapată, această anvelopă ajută la reducerea impactului asupra mediului înconjurător. Prin consumul redus de carburant şi randamentul kilometric sporit, companiile de transport pot deveni acum mai productive. În plus, datorită tracţiunii îmbunătăţite indiferent de condiţiile de rulare, activitatea transportatorilor devine mai eficientă şi mai sigură. Prin aderenţa sa sporită, anvelopa MICHELIN X® MultiWayTM 3D reduce riscul incidentelor care pot încetini livrările, sporind astfel productivitatea. Anvelopa MICHELIN X MultiWay 3D XZE Seria 80 a fost lansată în aprilie 2011, fiind urmată în iulie 2011 de anvelopa XDE Seria 80. Anvelopele MICHELIN X MultiWay 3D XZE Seria 70 şi XDE Seria 70 au fost lansate în mai 2011.
Sursa: Michelin Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii