Dovada unei preocupări responsabile de calitatea mediului o arată companiile care au inceput deja sa achiziţioneze maşini propulsate exclusiv de motoare electrice. Astfel, astăzi se livrează cel de-al doilea Mitsubishi i-MiEV vândut în România.

În cadrul unui eveniment restrâns, Daniel Antor, Director Executiv M Car Trading*, Distribuitorul General Mitsubishi Motors pentru România şi parte a grupului Ţiriac va înmâna cheia noului proprietar, Mitsubishi Corporation**, cu biroul activ din Bucureşti şi Sofia, reprezentată de Shuichiro Nishioka, cu funcţia de Director General.

“Suntem bucuroşi să ne numărăm printre primii cumpărători a unui automobil electric Mitsubishi (i-MiEV). Mitsubishi Corporation este o companie comercială si de investiţii şi aparţinem aceluiaşi grup ca şi Mitsubishi Motors Corporation, dar cu acţionariat complet independent. Strategia noastra este de a “Crea valori corporative durabile” ceea ce înseamnă că nu suntem preocupaţi doar de a crea valori economice ci şi de a crea valori privind dezvoltarea sustenabilă. Vehiculul electric are caracteristici bune ecologice şi economice şi se încadrează perfect culturii noastre corporative.

1. 0 emisii de CO2.
2. Costul de funcţionare este de până la 1/9 mai mic decât in cazul unei maşini cu combustibil convenţional.
3. O autonomie de 150 km la o singură încărcare va fi suficientă pentru uz zilnic în Bucureşti.

În plus salutăm iniţiativa guvernului de a acorda subvenţii pentru acest tip de autovehicule şi sper că pe viitor acestora să li se adauge măsuri de modernizare a infrastructurii existente pentru o dezvoltare sustenabilă şi ecologică a societăţii româneşti”, a declarat Shuichiro Nishioka, Director General Mitsubishi Corporation.

“Trebuie să recunoaştem că în acest moment numărul maşinilor vândute şi precomandate în România depăşeşte aşteptările noastre, dar asta nu face decât să confirme că există un obiectiv comun în dezvoltarea sustenabilă, parte integrantă din strategia Mitsubishi Motors pe termen lung”, declară Daniel Antor, Director Executiv M Car Trading.

*Mitsubishi este o companie cu un trecut care începe încă din 1870. Și-a început activitatea ca o companie navală iar în 1917 a creat prima linie de producţie de automobile din Japonia, odată cu Mitsubishi Model A.
 
În acest moment Mitsubishi este prezentă pe plan mondial în peste 170 de ţări. Din Islanda până în Turcia şi din Irlanda până în Rusia Mitsubishi Motors este prezentă în peste 30 de ţări din Europa din 1974 odată cu apariţia primelor modele Lancer.


Lansarea modelului Mitsubishi Outlander, în toamna anului 2003, a marcat lansarea oficială pe piaţă a companiei M Car Trading, Distribuitor General Mitsubishi Motors pentru România. În acest fel, pentru prima dată, compania producătoare de automobile Mitsubishi Motors, este reprezentată la nivel de importator în România. Acest lucru se traduce în orientarea către nevoile clientului Mitsubishi, garanţia producătorului de trei ani sau 100.000 km, servicii speciale de asistenţă tehnică 24h, şi nu în ultimul rând preţuri competitive pentru produse de clasă superioară.

Reţeaua partenerilor autorizaţi M Car Trading s-a dezvoltat treptat, în 2011 cuprinzând 17 dealeri autorizaţi Mitsubishi Motors pe teritoriul României.

**Mitsubishi Corporation (MC) reprezintă cea mai mare “Casă de Comerţ” a Japoniei cu peste 200 baze de operaţiuni în aproximativ 80 de ţări în lume, inclusiv Japonia. Prin intermediul grupurilor pe care le reprezintă (Industrial Finanace, Logistic & Development, Energy, Machinery, Chemicals, Living Essentials, Businees Service Group si Global Environmental Business Development Group) şi a celor mai mult de 500 de subsidiare şi companii afiliate, MC deserveşte clienţi din toată lumea în practic toate industriile.
Mitsubishi Corporation rămâne determinată să crească şi mai puternică si în acelaşi timp să contribuie la dezvoltarea societăţii prin intermediul relaţiilor comerciale bazate pe principii de integritate şi corectitudine.

Filozofia Companiei – Cele trei principii corporative:
-Responsabilitate corporativă faţă de societate “Shoki Hoko”
-Integritate şi corectitudine “Shoji Komei”
-Întelegere internaţională, prin intermediul relaţiilor comerciale “Ritsugyo Boeki”

Sursa: Mitsubishi Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii