Program avantajos de refinanţare destinat întreprinderilor mici şi mijlocii.
Investiţii pe termen lung în mijloace fixe.
Încurajarea iniţiativelor antreprenoriale şi responsabilitate social.

Mercedes-Benz Financial Services, divizia financiară a grupului Daimler AG, a încheiat un parteneriat cu grupul bancar german KfW pe baza căruia a dezvoltat un program avantajos de refinanţare destinat întreprinderilor mici şi mijlocii. În urma acestei colaborări, Mercedes-Benz Financial Services are acces la fonduri europene pentru a le folosi în vederea finanţării unei serii de proiecte antreprenoriale demarate de întreprinderile mici şi mijlocii.

Fondurile europene pe care Mercedes-Benz Financial Services le poate accesa pot fi redirecţionate către companiile care plănuiesc realizarea de investiţii pe termen lung în mijloace fixe: autovehicule comerciale uşoare şi camioane, excluzând categoria autoturismelor.

Împrumutul oferit în cadrul acestui sistem de finanţare este plătit în urma unui control strict de eligibilitate, scopul acestuia fiind finanţarea investiţiilor necesare pentru competitivitate şi operarea economică a bunurilor precum echipamente şi aparate, autovehicule comerciale şi linii de producţie.
Asocierea face parte din programul iniţiat de KfW Bankengroupe ce îşi propune susţinerea companiilor active într-o serie de domenii de activitate prin acordarea de împrumuturi în vederea sprijinirii demersurilor antreprenoriale ale acestora.

Grupul KfW, cu o activitate de peste 50 de ani, este o instituţie financiară a Comisiei Europene ce deţine fonduri de la SME Finance Facility şi parţial de la KfW Germania şi Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei. Obiectivele grupului sunt de a sprijini întreprinderi mici şi mijlocii, lansări de afaceri, proiecte de mediu, locuinţe, infrastructură, educaţie şi proiecte de dezvoltare.

De asemenea, în cadrul organizării gurvernanţei corporative, KfW foloseşte sisteme eficiente pentru a proteja toate informaţiile şi pentru a preveni conflictele de interese, splălarea de bani, finanţarea actelor de terorism, corupţia şi frauda.

Atât Mercedes-Benz Financial Services, cât şi KfW susţin încurajarea iniţiativelor antreprenoriale şi responsabilitatea socială, iar acest sistem de creditare reprezintă una dintre încercările de restructurare economică şi socială menite să îmbunătăţească nivelul de trai.

Sursa: Mercedes-Benz Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii