Bucureşti - 29 august 2011 - TOYOTA Romania, importator oficial al marcilor Toyota si Lexus, impreuna cu compania de asigurari OMNIASIG Vienna Insurance Group lanseaza incepand cu 1 septembrie o polita de asigurari co-branded, creata special pentru clientii TOYOTA. 

Prin polita Casco OMNIASIG – TOYOTA, clientii TOYOTA pot achizitiona un produs de asigurare casco personalizat, beneficiind de protectia oferita de asiguratorul OMNIASIG Vienna Insurance Group la preturi avantajoase, precum si de garantia unor servicii de despagubire si reparatii de cea mai buna calitate, realizate de atelierele autorizate TOYOTA. 

Polita co-branded OMNIASIG – TOYOTA este destinata tuturor detinatorilor de autovehicule noi sau second hand, persoane fizice sau juridice.
 
Produsul este oferit in 4 variante sub forma a patru pachete, clientii putand opta pentru solutia care raspunde cel mai bine exigentelor si nevoilor lor specifice:
 
-Pachet Confort – avarii + furt, cu o fransiza de 100 Euro/eveniment pentru daune partiale; 
-Pachet Confort Plus – avarii + furt, cu fransiza 0 pentru daune partiale; 
-Pachet Relaxare – avarii + furt + vandalism, cu o fransiza de 100 Euro/eveniment pentru daune partiale; 
-Pachet Relaxare Plus – avarii + furt + vandalism, cu fransiza 0 pentru daune partiale. 

“Prin lansarea politei co-branded OMNIASIG – TOYOTA, dorim sa continuam sa oferim clientilor nostri servicii integrate, de cea mai buna calitate. 

Aceasta asigurare garantează clientilor TOYOTA avantajul de a rezolva orice eveniment rutier într-un singur loc, în cel mai scurt timp, beneficiind de reparatii autorizate TOYOTA. Toate serviciile de reparatii sunt oferite de personal cu inalta calificare, in cadrul unor structuri moderne - reteaua nationala de ateliere autorizate TOYOTA fiind inclusa in programul european TOYOTA Customer Service Management (TSM). Acest program asigura respectarea standardelor europene in materie de operatiuni de mecanica si tinichigerie-vopsitorie si se traduce in servicii si reparatii de calitate superioara, garantand satisfactia deplina a clientilor. In plus, polita co-branded OMNIASIG – TOYOTA ofera posibilitatea de a achizitiona asigurarea cu un pret cu pana la 10% mai mic”, a declarat Radu Petrescu, Director After Sales TOYOTA Romania. 

“Am demarat acest parteneriat, concretizat prin polita casco OMNIASIG – TOYOTA, cu scopul de a oferi clientilor nostri comuni posibilitatea de a beneficia de servicii complete si integrate, la tarife mult mai avantajoase. Aceasta polita co-branded Casco ofera o acoperire complexa si adaptata fiecarui client, alaturi de garantia unui autoturism sigur si eficient, precum si servicii de service de inalta clasa”, declara Costi Stratnic, Director de Vanzari OMNIASIG Vienna Insurance Group. 

Beneficiile oferite de noua polita de asigurare emisa de OMNIASIG pentru clientii TOYOTA sunt multiple: de la posibilitatea de a opta pentru diverse variante de acoperire a riscurilor, pana la proceduri simple si eficace de solutionare a daunelor. Pentru a-si repara masina, detinatorul unei asemenea polite co-branded va trebui doar sa aleagă un atelier autorizat TOYOTA. Constatarea daunelor si reparatiile se vor efectua in unitatea reparatoare aleasa, iar plata pieselor si a manoperei se va solutiona in mod direct intre compania OMNIASIG si service. 

De asemenea, la incheierea asigurarii co-branded casco OMNIASIG – TOYOTA se acorda si alte bonusuri, precum: 

-Discount daca prima de asigurare se plateste anticipat si integral la incheierea politei; 
-Discount in cazul reinnoirilor pentru ani consecutivi fara daune. 

Parteneriatul incheiat intre TOYOTA Romania si OMNIASIG garanteaza clientilor confort, calitate la standarde internationale si servicii ireprosabile, in acord cu filosofia TOYOTA si valorile OMNIASIG. In acelasi timp, aceasta asociere reprezinta o garantie pentru excelenta serviciilor oferite clientilor: solutii de asigurare personalizate, adaptate nevoilor individuale de protectie, solutionarea operativa si profesionista a daunelor. Calitatea ireprosabila a reparatiilor autorizate TOYOTA asigura proprietarilor pastrarea garantiei de 5 ani a autovehiculului si de 12 ani impotriva perforarii caroseriei prin coroziune. 



Sursa: Toyota Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii