Suzuki România revine în 2011 drept sponsor oficial al Suzuki Fest.

Posesorii de Suzuki ştiu că maşina devine un stil de viaţă nu doar la nivel de ideologie. Maşinile Suzuki au abilităţi înnăscute care permit posesorilor să se bucure de o aventură motorizată. În România, Suzuki Fest este un exemplu care oglindeşte perfect această realitate, fiind un eveniment independent organizat de şi pentru posesorii de modele Suzuki 4x4 care vor să se bucure de experienţa condusului off-road. 

Aflat la a patra ediţie, Suzuki Fest este o întâlnire anuală a şoferilor de Suzuki Jimny, Grand Vitara şi Samurai, în care aceştia au posibilitatea de a se bucura pe deplin de maşinile lor. Cei deja împătimiţi de adrenalina off-road-lui au plăcerea de a-şi practica pasiunea într-un cadru organizat profesionist, iar pentru cei nou veniţi este ocazia ideală de a descoperi aventura pe care o pot trăi cu modelul lor Suzuki 4x4. 

Suzuki Fest nu are caracter de competiţie, scopul fiind mai mult de socializare şi distracţie. Însă pasiunea participanţilor a determinat organizatorii să configureze de la an la an trasee şi mai incitante şi probe tip trial cu trei categorii de dificultate: Standard, Open şi Extrem. Astfel, participanţii se vor întrece în îndemânare cu alintatele lor “veveriţe 4x4” în funcţie de gradul de pregătire şi dotare a maşinilor.

Anul acesta, Suzuki Fest va avea loc din nou în Sighişoara, în intervalul 11-14 august. Iar tabăra de bază va fi organizată la Vila Franka, avantajul fiind că baza se află în imediata apropiere a zonei unde este configurat traseul, ceea ce va permite participarea publicului într-un număr mare. 

Pentru public, Suzuki Fest va oferi un spectacol pe cinste. Pentru participanţi va fi încă o dată o experienţă de neuitat alături de prieteni. Practic, va fi un concediu activ, dar şi foarte distractiv. Ca de obicei, programul va fi împănat cu cine copioase urmate de petreceri şi un concert în ultima seară, puse la punct de organizator.

Dacă sunteţi cumva posesor al unui Suzuki 4x4 sunteţi liber să vă alăturaţi petrecerii acestei aventuri. Nu trebuie să aveţi experienţă în off road, fiindcă din acest motiv există mai multe categorii de dificultate ale traseului, inclusiv pentru maşini fără nici o pregătire specială de off-road. Mai mult, este oferită o varietate de opţiuni pentru cazare şi participare, astfel încât să vă puteţi plănui un concediu “off road” după preferinţă.

Nu trebuie decât să accesaţi site-ul www.suzukifest.ro pentru a afla toate detaliile evenimentului şi pentru a completa formularul de înscriere.

Pentru Suzuki România, evenimentul Suzuki Fest reprezintă încă o etapă din campania intensivă de încurajare şi susţinere a off-road-ului românesc. De altfel, şi în 2011 Suzuki este cel mai activ susţinător al pasionaţilor de off-road din ţara noastră, prin susţinerea unor astfel de evenimente dar şi prin organizarea probelor speciale Suzuki Challenge în cadrul etapelor Campionatului Naţional de Off-Road (campionat organizat sub tutela Federaţiei Române de Automobilism Sportiv), pe care le dedică posesorilor de modele 4x4 ale mărcii.

Programul evenimentului este următorul: 

JOI, 11.08.2011 
18.00 - Înscriere participant 
21.00 – Cină

VINERI, 12.08.2011 
8.00-9.00 - Mic dejun 
9.30 - Plecare traseu 
11.30 - Start probe îndemânare 
14.30 - Masă de prânz 
15.00 - Start probe îndemânare manşa 2 
21.00 - Cină 
22.00 – Petrecere

SÂMBĂTĂ, 13.08.2011 
8.00-10.00 - Mic dejun 
10.30 - Probe îndemânare 
20.00 - Cină 
22.00 - Festivitate premiere 
23.00 - Concert muzică live; Petrecere

DUMINICĂ, 14.08.2011 
09.00-11.00 - Mic dejun 
13.00 - Cafeaua de rămas bun

Sursa: Suzuki Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii