Hyundai Auto Romania a primit recent o serie de sesizari privind tentative de frauda prin intermediul mesajelor text de tip SMS, in care este folosit numele companiei.

O serie de clienti au primit mesaje SMS prin care erau anuntati ca au castigat premii in bani, masini sau telefoane mobile oferite de catre Hyundai Auto Romania. Pentru a intra in posesia premiului se solicita transmiterea de date personale, apelarea unor anumite numere de telefon, achizitia de cartele valorice si trimiterea codului de acces sau efectuarea de transferuri bancare.

Hyundai Auto Romania doreste sa precizeze ca nu are nicio legatura cu aceste mesaje / apeluri telefonice, considerand aceasta actiune drept frauduloasa si cu unic scop de escrocare a persoanelor vizate.

Hyundai Auto Romania nu a desfasurat si nu desfasoara in momentul de fata o promotie de acest gen, iar clientii / persoanele contactate sunt rugate sa nu isi comunice datele personale in cadrul unor astfel de apeluri, chiar daca se precizeaza ca sunt apelati din partea Hyundai Auto Romania.


Hyundai Auto Romania nu foloseste aceste modalitati de comunicare pentru anuntarea promotiilor sau campaniilor derulate si nu solicita clientilor sai date cu caracter personal prin aceasta modalitate.


Hyundai Auto Romania a apelat la organele de cercetare penala pentru identificarea si pedepsirea persoanelor vinovate de aceasta dezinformare frauduloasa, cu grave consecinte asupra imaginii companiei.

In situatia in care primiti acest tip de mesaje sau comunicari telefonice, va rugam sa ne contactati la adresa e-mail: office.hyundai@tiriacauto.ro.

Sursa: Hyundai Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii