Preţurile pentru modelul Camaro încep de la 38.990 de euro.
Evenimentul Corvette Engine Build Experience oferă rara posibilitate de a arunca o privire în culise.
Prototipurile Miray roadster şi Colorado Rally pun în evidenţă calităţile designului Chevrolet.
Noul Malibu va fi lansat în Europa în 2012.
Noul motor turbo-diesel de 1,3 litri al modelului Aveo emite 95 g de CO2 per 100 km.

Centenarul Chevrolet a prilejuit numeroase știri pozitive, inovații şi lansări demne de a fi sărbătorite. Cea de-a patra marcă auto din lume se află într-o continuă evoluție, iar acest lucru este reflectat şi de standul din hala 9, de la cea de-a 64-a ediţie a Salonului Auto de la Frankfurt.

Printre autovehiculele prezentate se va număra şi mult aşteptatul model Chevrolet Camaro, ajuns la cea de-a cincea generaţie, un autovehicul de performanţă emblematic, al cărui motor puternic este egalat doar de un design unic, modern.

Modelele Camaro Coupe şi decapotabilă vor fi disponibile în Europa din septembrie 2011, la preţuri începând de la 38.990 de euro (coupe), respectiv 43.990 (decapotabilă) (preţ Germania).


Anul acesta, Chevrolet va prezenta Corvette Centennial Edition, un autovehicul cu elemente unice de design şi o performanţă legendară.


În zilele dedicate presei, un motor Corvette veritabil va fi asamblat în cadrul evenimentului Corvette Engine Build Experience, în standul Chevrolet. Acest program unic este, de asemenea, oferit clienţilor Corvette ZR 1 sau Z06. Aceştia îşi pot construi motorul Corvette la prestigiosul GM Performance Build Center de lângă Detroit, Michigan, la preţul de 4.027 de euro (fără TVA, transport şi cazare incluse).

Premiera în Europa a noului Malibu merită o atenţie deosebită, deoarece acesta va deveni modelul de top Chevrolet în Europa începând cu 2012. Acesta prezintă un design exterior inovator şi elegant şi este echipat cu motoare puternice diesel de 2 litri şi pe benzină de 2,4 litri. Modelul Malibu va reprezenta o alternativă puternică în segmentul de piaţă al autovehiculelor sedan de dimensiuni medii.
În cadrul Salonului Auto de la Frankfurt vor fi prezentate în premieră în Europa şi două prototipuri foarte interesante: Chevrolet Miray roadster şi Colorado Rally, o camionetă proiectată pentru cei dornici de aventură. Ambele autovehicule fac un pas în viitor în cadrul segmentelor lor de piaţă, însă valorifică creativitatea şi limbajul de design specific mărcii Chevrolet.

Chevrolet va prezenta la Frankfurt şi noul motor turbo-diesel de 1,3 l pentru modelul Aveo. Autovehiculul cu un design exterior elegant, impunător îmbină economia excelentă de carburant şi emisiile reduse cu un cuplu puternic. Varianta Eco de 95 cp are emisii de CO2 de 95 g/km, iar varianta de 75 cp propulsează cel mai eficient sedan din Europa din punct de vedere al consumului.

Cu două luni înainte de lansarea pe piaţa europeană, autovehiculul electric Chevrolet Volt cu motor cu funcţie de autonomie extinsă va fi prezentat atât în standul Chevrolet, cât şi în hala 4. Modelul Volt, câştigător a numeroase premii, va fi disponibil pentru test drive.

Program Chevrolet pe durata zilelor dedicate presei, în standul din Hala 9: 

-Mic dejun american: 13 + 14 septembrie 2011, 08:00-09:30
-Conferinţă de presă: 13 septembrie 2011, 16:30-16:45
-Chevrolet Open Bar: 13 septembrie 2011, 16:30-18:00
-Corvette Engine Build Experience: 13 septembrie 2011

Pentru informaţii suplimentare puteţi accesa pagina de internet specială referitoare la Salonul Auto de la Frankfurt: www.chevroleteurope.com/frankfurt-2011

Sursa: Chevrolet Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii