Bucureşti, 14 septembrie 2011 – În perioada septembrie-decembrie, Mazda6 şi suv-ul   CX-7 vor fi disponibile pe piaţa locală la preţuri speciale şi cu o serie de dotări suplimentare, unele venind în întâmpinarea noilor reglementări care atrag obligativitatea folosirii anvelopelor de iarnă în sezonul rece.  Astfel, clienţii care vor alege Mazda6 vor beneficia de garanţie extinsă la 5 ani (în limita a 150.000 de km.), discount aplicat la dealer şi de campania de finanţare prin UniCredit Leasing.  În plus, faţă de dotările standard, Mazda6 va fi livrată cu un pachet suplimentar de iarnă, constând în jante din aliaj de 16” şi pneuri de iarnă Bridgestone.

La rândul său, SUV-ul Mazda CX-7 va beneficia de garanţie extinsa la 5 ani în aceeaşi limită de km. şi suplimentar de un set de jante de aliaj de 17” şi pneuri de iarnă Bridgestone. Similar Mazda6, şi CX-7 va putea fi cumpărată prin intermediul campaniei de finanţare prin UniCredit Leasing.

Prin pachetul All-Inclusive venim în întâmpinarea noilor reglementări legislative ce impun obligativitatea echipării autoturismului cu anvelope de iarnă. Împreună cu partenerii noştri de la UniCredit am gândit o ofertă de finanţare adaptată la cerinţele pieţei şi la nevoile clieţilor noştri”, a declarat Dragoş Grăpinoiu, Marketing Manager Mazda.

Sursa: Mazda Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii