Configurată pe baza modelului SX4 1.6 GS 4WD, ediţia NAVI oferă o serie de dotări exclusive la un preţ irezistibil, de numai 14.800 de euro cu TVA inclus.

Lista de dotări standard a modelului SX4 1.6 GS 4WD este una generoasă, incluzând scaune faţă încălzite, aer condiţionat cu reglare automată, geamuri faţă/spate acţionate electric, scaun şofer şi volan reglabile pe înălţime, comenzi pe volan pentru sistemul audio, keyless-go, priză interioară de 12V şi proiectoare pentru ceaţă.

Ediţia specială NAVI adaugă acestei liste o serie de dotări unice care accentuează rafinamentul modelului SX4. Tapiţeria textilă este una creată exclusiv pentru ediţia NAVI, volanul este îmbrăcat în piele perforată, oglinzile exterioare sunt rabatabile electric şi încorporaează semnalizatoare iar jantele de 16 inci sunt din aliaj şi au un design special cu 10 spiţe.

Dar dotarea specială care a dat şi numele ediţiei NAVI este şi ultraperformantul sistem multimedia 2-Din cu panou tactil de 6,2 inci, care încorporează sistemul de navigaţie, funcţia Bluetooth, este compatibil iPod şi iPhone şi are funcţii de redare DVD/Video.

Deosebit la sistemul de navigaţie încorporat este că este prevăzut cu card microSD de 8 GB în care sunt stocate hărţile a 44 de ţări. Acestea sunt redate la o calitate vizuală excepţională şi au beneficiul major de a putea fi actualizate uşor. Descărcaţi pur şi simplu de pe portalul Clarion date noi pentru hărţi, stocaţi-le pe un card microSD şi introduceţi-l în sistemul multimedia prin slotul frontal pentru card.

De asemenea, acest sistem multimedia performant are certificare Made for iPod şi Made for iPhone, astfel încât vă puteţi bucura de avantajele oferite de funcţia ABC Search de pe iPod/iPhone pentru a accesa rapid melodiile printr-un mod de control simplu, care permite operarea cu ajutorul comenzilor dispozitivului iPod/iPhone. Coperţile de albume sunt afişate pentru a îmbunătăţi vizual interactivitatea.

Totodată, sistemul este compatibil şi cu o multitudine de telefoane mobile, prin intermediul funcţiei Bluetooth Parrot. Puteţi purta conversaţii folosind sistemul hands-free, utilizând microfonul încorporat şi accesul la agenda de telefon. Redaţi muzica stocată pe telefonul mobil cu ajutorul difuzării audio Bluetooth. Este acceptată o gamă largă de protocoale: HFP/HSP/A2DP/AVRCP/PBAP/OPP. Actualizările firmware sunt posibile prin conexiunea USB.

Nu în cele din urmă, ecranul sistemului multimedia are senzori tactili, ceea ce face comandarea funcţiilor foarte intuitivă. Funcţiile sunt ilustrate prin pictograme animate iar poziţia lor pe ecran poate fi configurată după cum doreşte utilizatorul, ceea ce face şi mai uşoară operarea, mai ales în timpul rulării.

Tipic oricărui model Suzuki, nivelul de siguranţă oferit de SX4 este unul ridicat. Modelul 1.6 GS 4WD NAVI dispune standard de ESP (control electronic al stabilităţii), ABS cu EBD (distribuţie electronic a forţei de frânare între roţi), frâne cu discuri ventilate pe puntea faţă, airbag-uri frontale, airbag-uri laterale şi airbag-uri cortină şi sistem ISOFIX de prindere a scaunului de copil pentru laterale banchetei spate.

Pentru mai multe detalii despre ediţia specială Suzuki SX4 NAVI, vă invităm în showroom-urile Suzuki http://www.suzuki.ro/autoturisme/dealeri/harta-dealeri/

Sursa: Suzuki Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii