Modelul hibrid cu cea mai rapidă acceleraţie din lume, campionul mondial en-titre de Formula 1, colegul său de echipă şi solicitantul circuit Nürburgring Nordschleife marcheză lansarea europeană a modelului Infiniti M35h.

Modelul hibrid cu cea mai rapidă acceleraţie din lume, campionul mondial en-titre de Formula 1, colegul său de echipă şi solicitantul circuit Nürburgring Nordschleife marcheză lansarea europeană a modelului Infiniti M35h. Da, este o cursă!  În partea dreaptă, Sebastian Vettel în noul M35h –364 CP generaţi de motorul pe benzină/electric, acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 5,5 secunde – disponibil în centrele Infiniti din toată Europa începând cu data de 5 septembrie. In partea stângă, colegul său din echipa Red Bull Racing, Mark Webber, în modelul M37 S Premium – 320 de cai putere generaţi de motorul V6 pe benzină, acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 6,2 secunde – echipat cu direcţia activă pe patru roţi a modelului Premium S. În faţa lor: cei 20,8 kilometri şi cele 73 de curbe ale, probabil, celui mai emblematic, dar cu siguranţă celui mai dificil circuit de curse din întreaga lume. Hibrid sau benzină? Vettel sau Webber? Câştigătorul acestei curse excepţionale, organizată pentru a marca lansarea modelului M35h în Europa, nu va fi dezvăluit decât cu ocazia conferinţei de presă (din 13 septembrie) de la Salonul Auto de la Frankfurt. Ceea ce putem dezvălui acum este că Webber a fost „uluit” de viteza de reacţie a modelului M35h, în timp ce Vettel – primul ambasador global al mărcii Infiniti – a spus că întâlnirea dintre cei doi colegi de echipă pe un circuit atât de provocator a fost „distractivă”.

Puteţi vedea exact cât de distractivă pe pagina facebook.com/infinitieurope
Ceea ce mai putem dezvălui este că M35h, care atinge o viteză maximă de 250 km/h, este primul hibrid creat fără niciun compromis, un spaţios sedan cu patru uşi, ale cărui performanţe furtunoase sunt realizate cu un consum de 7,0 litri la 100 de kilometri (în ciclu combinat) şi cu emisii de CO2 de numai 162 g/km. M35h este disponibil la 45 de centre Infiniti din 21 de ţări europene, la generoasele specificaţii tipice pentru Infiniti şi la o diferenţă de preţ surprinzător de mică comparativ cu modelul M diesel echivalent. În Germania, preţurile pentru M35h încep de la 56.600 euro, cu numai 1.500 euro mai mult decât modelul Infiniti M30d echivalent.

Sursa: Infiniti Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii