La sfârşitul săptămânii trecute, Uzina Vehicule Dacia de la Mioveni a fabricat vehiculul Dacia Duster cu numărul 200 000. Maşina cu echipare Laureate, 4x4, 110CP, 1.5 dci, culoare neagră va fi livrată unui client din România. 

Această cifră a fost realizată la nici doi ani de la începerea producţiei modelului, în ianuarie 2010. Cadenţa modelului Duster a crescut progresiv, ajungând să reprezinte în prezent peste 50 la sută din producţia Dacia.

Modelul Duster a fost lansat în martie 2010 la Salonul Auto de la Geneva, iar raportul calitate/preţ/prestaţii i-a adus numeroase premii acordate de profesionişti ai domeniului auto. Dacia Duster a fost aleasă « Maşina Anului 2011” în România şi Croaţia, a obţinut trofeele ” SUV-ul Anului 2011” în România, „Autobest 2011”, „Argus” (la categoria vehicule de familie) în Franţa şi titlul de „Campion la Valoarea Reziduală 2011” în Germania.

Sursa: Dacia Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii