Publicatia The DIPLOMAT Bucharest va organiza marti 27 Septembrie incepand cu ora 9:00 dezbaterea "Automotive Aftersales Power Breakfast", o intalnire restransa sub forma de masa rotunda dedicata sectorului auto after-sales, avandu-i ca parteneri pe EximBank, New Kopel Group si Signal Iduna, si cu sprijinul Asociatiei Distribuitorilor de Piese Auto din Romania.

Intalnirea exclusivista va avea loc la Grand Hotel Continental de pe Calea Victoriei nr. 56 si se va desfasura sub forma unui forum de discutii dedicat sectorului auto after sales, un eveniment de marca ce va reuni reprezentanti ai importatorilor si distribuitorilor de piese auto, lanturi de service, dealeri auto si furnizori de echipamente. Este estimat un numar de aproximativ 30 de participanti la nivel de decizie din cele mai importante companii din acest sector. Companiile care au confirmat deja participarea la cel mai inalt nivel sunt: Augsburg, Autonet, Autototal, DHL Freight, Elit, Hoffman Autotech, Mercedes-Benz, Ro Group, SGS etc. 

Cateva dintre subiectele din agenda de discutii sunt: Tendinte in segmentul de service-uri auto - service  multibrand versus service de dealer; Provocari ale companiilor de leasing operational in relatia cu furnizorii de servicii si piese auto;  Parteneriatul intre importatorii si dealerii auto si companiile independente ce ofera servicii after-sales;  Aspecte legislative de dezvoltare a sectorului auto  din Romania.

Acesta intalnire isi propune sa ofere conturarea unei imagini concrete a schimbarilor ce se impun pentru eficientizarea colaborarii intre importatorii si dealerii auto si furnizorii de servicii si echipamente aftersales. 

Sursa: The Diplomat Bucharest
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii