96 g/km pentru Honda Insight 2012

Lansarea modelului Honda Insight 2012 la Frankfurt Motor Show (IAA) 2011 în luna Septembrie reafirmă angajamentul Honda de reducere a nivelului de emisii de CO2.

Insight 2012 este acum chiar mai prietenos cu mediul, cu emisii de doar 96g/km* de CO2. Consumul de combustibil şi nivelul de emisii au fost ameliorate prin îmbunătăţirea aerodinamicii şi creşterea eficienţei trenului de rulare. Frecările reduse în interiorul motorului, cutia de transmisie CVT şi un sistem de climatizare cu o izolare termică mărită – toate contribuie la reducerea consumului.

Honda Insight primeşte de asemenea un design exterior actualizat, ce include o nouă grilă frontală. Spoilerul posterior este acum mai subţire, iar împreună cu elementele hayonului şi motorul ştergătorului lunetei, care a fost micşorat, contribuie la creşterea vizibilităţii în spate.

Confortul şi stabilitatea au fost îmbunătăţite prin modificări ale setărilor motorului şi suspensiei. Dotările din interior au fost de asemenea îmbunătăţite, cu o nota de calitate ridicată.

Mai multe detalii vor fi anunţate la lansare.

Sursa: Honda Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii