Duminică, 11 septembrie, de la ora 12.00, vino să-ţi susţii raţa favorită cum te pricepi mai bine şi să te distrezi cu CRBL şi gaşca de la ProFM.

Americanii, australienii şi englezii au raţele lor, noi le avem pe ale noastre. ProFM şi SUZUKI aduce „Cursa cu rate de plastic”, devenită o tradiţie în marile oraşe ale lumii, la Bucureşti. Duminică, 11 septembrie, organizăm Balul Bobocilor pe Dâmboviţa şi te aşteptăm cu prietenii să petrecem împreună o zi super fun.

Începând cu orele 12.00, 5.000 mii de răţuşte se vor întrece, luând-o la vale pe apele 'limpezi' ale Dâmboviţei în zona de lângă Piaţa Unirii, în dreptul Bibliotecii Naţionale. Vino să numărăm împreună bobocii şi să dăm cu raţa în baltă dar nu degeaba pentru că la finalul cursei, raţa care va trece prima linia de sosire va fi declarată câştigătoare şi va primi un premiu de 500 de euro. Poate fi chiar raţa ta cu tot cu premiu pentru că ProFM şi SUZUKI te provoacă să adopţi una dintre cele 5.000 de raţe trimiţând un SMS cu numele tău complet la 1872, număr cu tarif normal.

Se admit strigături de pe margine dar nu încurajăm deloc scufundările voluntare sau turele cu ski-jetul. Cursa cu raţe de plastic de pe Dâmboviţa este un eveniment în stil Legalize Joy organizat de ProFM şi susţinut de Suzuki. Way of life.

Sursa: Suzuki Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii