În 24 august, pe circuitul de la Aragon, Spania, fostul campion mondial de formula 1, Kimmi Räikkönen a testat pentru prima dată un Peugeot 908.

Olivier Quesnel, Director Peugeot Sport, a declarat: “Această sesiune de teste a fost planificată cu mult timp înainte, pentru a pregăti restul sezonului. Momentan nu am programat nimic legat de Kimmi şi Peugeot 908.” Spre sfârşitul dimineţii de 24 august, finlandezul a luat parte la sesiunea de teste alături de Franck Montagny, Stéphane Sarrazin, Simon Pagenaud şi Alexander Wurz. Kimmi a făcut 35 de ture pe un circuit unde nu mai testase niciodată.

Kimmi Räikkönen: ”Mi-a plăcut acest test cu Peugeot. 908 este o maşină cu adevărat plăcută la condus.”

“Kimmi a sosit aseară, pentru a cunoaşte echipa, pentru a-şi pregăti scaunul şi a-şi seta poziţia de condus. S-a adaptat foarte rapid la maşină şi ne-a dat un feed-back tehnic de foarte mare valoare. Este interesant pentru noi să avem părerea unor piloţi precum Kimmi” a declarat Pascal Dimitri, manager al echipei Peugeot Sport.

Sursa: Peugeot Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii