Renault Frendzy: util atat in viata profesionala cat si in familie
„FRENDZY este a patra etapa din noua strategie de design, care a inceput cu Renault DeZir. FRENDZY deschide calea catre o activitate importanta a Renault, lumea vehiculului utilitar, cu o propunere originala si inovatoare.” Laurens Van Den Acker - Director Design Industrial Renault.

Noul Renault Twingo: si mai atragator
Renault a ales salonul de la Frankfurt si pentru a ilustra trecerea de la masina concept la cea de serie. Noul Renault Twingo este primul vehicul din gama care afiseaza noua identitate de design a marcii. Comercializat la inceputul anului 2012, modelul integreaza anumite elemente stilistice dezvaluite pe ultimele vehicule concept-car si care vor defini din punct de vedere vizual toate viitoarele modele Renault.


Cu o parte frontala atractiva si expresiva, cu personalizari multiple, Noul Twingo se adreseaza unui target mai mare de clienti. Citadina practica si compacta ofera un spatiu interior record, confortabila atat in traficul din oras, cat si pe autostrada. Noi culori, calde si originale Fuchsia si Bleu Bermudes completeaza gama de nuante existente. Ele adauga o tusa vesela care se potriveste unei masini considerata o referinta in materie de vehicule de oras.

Noua gama de motoare Energy: inovatia in serviciul performantei mecanice
Salonul de la Frankfurt ne da ocazia de a prezenta si strategia pe partea de mecanica. Dupa lansarile motoarelor Energy dCi 130 si 2.0 Energy dCi 130 si 150, familia Energy se largeste cu doua motorizari noi: Energy TCe 115, un motor 1.2 pe benzina si Energy dCi 110, metamorfoza completa a versiunii 1.5 dCi. Gama de motoare Renault Energy reprezinta inovatia in sprijinul performantei mecanice, cu un nivel scazut de consum de carburant si emisii de CO2 reduse.

Vehiculul electric: suntem gata!
Renault s-a angajat, prin planul „Renault 2016 - Drive the Change”, sa-si reduca amprenta carbon la nivel mondial cu 10% pana in 2013 si cu inca 10% intre 2013 si 2016. Pe langa imbunatatirile continue aduse motoarelor termice, Renault va lansa singura gama completa de vehicule electrice accesibile tuturor. Cu o luna inainte de lansarea in retea si pe strazi a primelor vehicule cu Zero Emisii (Z.E.), s-au facut toate pregatirile pentru ca trecerea la vehiculul electric sa decurga firesc.

Sursa: Renault Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii