Primul loc pentru modelul Insignia în clasamentul german al autovehiculelor rulate.

Rüsselsheim.  Conform unui studiu efectuat de „GTÜ” (Asociaţia Germană de Supervizare Tehnică), publicat la Salonul Auto Internaţional de la Frankfurt, modelul Opel Insignia este cel mai bun autovehicul rulat în segmentul de autovehicule de dimensiuni medii. Studiul pentru 2012 privind autovehiculele rulate confirmă faptul că modelul Insignia ocupă cel mai bun loc în materie de calitate în clasamentul autovehiculelor rulate cu o vârstă în între 1 şi 3 ani. Studiul a fost conceput în vederea evaluării şi clasificării autovehiculelor rulate în ceea ce priveşte durabilitatea.

Studiul GTÜ 2012 are la bază un eşantion de peste cinci milioane de revizii generale realizate pe mai mult de două sute patruzeci de mărci diferite în decursul ultimilor doi ani. Rezultatul final este un clasament în cadrul căruia sunt enumerate în mod clar toate aspectele pozitive şi negative ale tuturor autovehiculelor. Modelul Opel Insignia s-a clasat pe primul loc în toate categoriile.

Preşedintele asociaţiei „GTÜ”, Rainer de Biasi, a declarat: „execuţia de înaltă calitate a modelului Insignia a ieşit în evidenţă în decursul reviziilor generale.” Acesta a adăugat: „modelul Insignia este un nou-venit pe piaţa autovehiculelor rulate, însă este în mod evident câştigător în segmentul autovehiculelor de dimensiuni medii.”

Motoarele modelului Opel Insignia au fost îmbunătăţite substanţial, avându-se în vedere reducerea consumului de carburant. Motorul turbo pe benzină de 1,4 litri al modelului Insignia ecoFLEX  este cel mai economic din întregul segment de autovehicule de dimensiuni medii. Acest motor modern dezvoltă o putere de 103 kW/140 CP. Motorul de 1,4 litri înregistrează un consum de doar 5,7 litri la 100 de kilometri, ceea ce înseamnă un consum mai redus cu doi litri faţă de varianta anterioară de 1,8 litri cu aspiraţie naturală, care dezvoltă, de asemenea, o putere de 140 CP. Emisiile de CO2 sunt reduse corespunzător. Acestea au fost diminuate cu 45 g/km, ajungându-se la un nivel al emisiilor de 134 g/km. Gama de motoare diesel este completată de un motor 2.0 CDTI ecoFLEX nou şi mai eficient, care asigură o putere de 118kW/160 CP. Acest motor are un nivel al emisiilor de CO2 de doar 115 g/km şi consumă 4,3 litri la 100 kilometri.

Sursa: Opel Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii