Constructorul achiziţionează, de la TÜV-Süd, o locaţie de testare din Uhelnice, lângă Husí Lhota.
Sunt planificate investiţii ulterioare în această locaţie.
În topul priorităţilor se situează siguranţa activă şi pasivă a autovehiculelor.

Mladá Boleslav, septembrie 2011 – Începând de astăzi, ŠKODA dispune de propriul laborator pentru teste de impact. Constructorul a achiziţionat această locaţie, din oraşul ceh Uhelnice, lângă Husí Lhota, de la TÜV-Süd. Această investiţie este o altă dovadă a faptului că ŠKODA încearcă în permanenţă să îmbunătăţească nivelul de siguranţă activă şi pasivă a modelelor din gama sa. Locaţia va fi utilizată pentru teste de impact dinamice, atât pentru autovehicule complete cât şi pentru componente individuale ale acestora. 

“Efectuarea, în mod regulat, de teste de impact, reprezintă o parte dintre atribuţiile de bază ale unui producător de automobile,” subliniază Eckhard Scholz, membru al Consiliului de administraţie ŠKODA, responsabil pentru Dezvoltare. “Prin achiziţionarea propriului laborator, ŠKODA îşi lărgeşte, în mod efectiv, aria de expertiză în zona siguranţei pasive. Chiar şi în acest moment, gama noastră de automobile oferă un nivel de siguranţă exemplar. Şi dorim să asigurăm acest lucru pe termen lung. Avem nevoie de capacităţi puternice pentru ofensiva de modele din anii următori. De aceea vom continua investiţiile în Uhelnice.”

Laboratorul de testare achiziţionat nu este un loc de testare necunoscut pentru ŠKODA. Marca şi-a testat autovehiculele în acest loc încă din anii optzeci, în colaborare cu TÜV-Süd (ÚVMV în trecut).

Sursa: Skoda Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii