Automobile Dacia a fost auditată şi recertificată ISO 14 001 de către institutul independent SGS (Société Générale de Surveillance) pentru sistemul de management al calităţii mediului. Auditul, desfăşurat în perioada 14-17 iunie a acestui an, a vizat activităţile de industrializare şi fabricare vehicule, organe mecanice şi piese de schimb ; inginerie, consultanţă tehnică ; comercializare şi distribuţie de piese de schimb şi accesorii vehicule, care se realizează atât pe platforma Mioveni, cât şi la Matriţe Dacia, International Logistic Network - Renault Industrie Roumanie şi Renault Mecanique Roumanie. Auditorii au constatat ca activităţile menţionate corespund exigenţelor standardului internaţional ISO 14 001 în versiunea sa cea mai recentă (2004). Certificată ISO 14 001 din iunie 2005 şi recertificată în iunie 2008, Dacia a investit aproximativ 22 de milioane de euro în protecţia mediului în ultimii zece ani, în tratarea apelor uzate, a deşeurilor, a aerului, protecţia solului şi în resurse naturale.

Un sistem de management al calităţii presupune existenţa unei politici durabile şi a unor obiective prioritare pentru creşterea nivelului de satisfacţie a clienţilor unei companii. La Dacia, aceste obiective sunt urmărite pe parcursul tuturor etapelor ciclului de viaţă ale unui automobil, începând cu faza de concepţie, fabricaţie, până la cea de comercializare şi servicii post-vânzare.

Sursa: Dacia Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii