18921600 minute, 315360 ore, 13140 zile, 1877 săptămâni, 36 luni…3 ani de SuzukiClub
După 3 luni de vară fierbinţi, Suzuki Club te invită la 3 zile răcoroase, 3 zile de petrecere în care aniversează 3 anişori de când SuzukiClub îţi ţine companie!

Întâlnirea posesorilor de Suzuki va avea loc în weekendul 23-25.09.2011 în zona Suceviţa, cu centrul de cazare în unitatea turistică Pensiunea Ieremia Movila.

„Escapadele” Suzuki Club de până acum au avut toate tematici diferite: “Plai cu Foi”, “Să aruncăm suzeta”, “Nebunia - Şosele Spectaculoase”, “Omul de zăpadă”. Suzuki Club România îţi promite şi de data aceasta 3 zile pline de distracţie alături de jocuri şi concursuri! ”. Organizatorii se ocupă şi de lucrurile ceva mai practice, precum hrană şi cazare, dar şi de buna dispoziţie a celor prezenţi la eveniment.

Este o bună ocazie de a socializa şi de a te distra alături de cei ce îţi împărtăşesc pasiunea pentru brandul Suzuki. Este un eveniment în ton cu „spiritul” sportiv al lui Suzuki şi conform filosofiei sale: ”Fun as a Way Of Life”.

Eşti fan Suzuki? Intră şi tu în comunitatea Suzuki Club România. Află detaliile complete despre desfăşurarea şi organizarea evenimentului pe www.suzuki-club.ro

Sursa: Suzuki Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii