Vino în ultima zi a evenimentului în cadrul zonei Trial şi participă şi tu!

Ediţia Reşiţa Trophy, 10-13 noiembrie, este ultima etapă a Campionatului Naţional, concursul lansând o provocare destinată participanţilor la clasele Standard, Open şi Extrem, fiind şi cea care va stabili ierarhiile claselor la care piloţii au luat startul în acest sezon.

Dupa buna tradiţie a etapelor Campionatului Naţional de Off Road, proba specială Suzuki Challenge organizată de Suzuki Romania, va încheia seria evenimentor din cadrul calendarului competiţional Off Road 2011. Proba va consta în parcurgea traseului de Trial din cadrul categoriei Standard.

La acest concurs sunt invitaţi toţi posesorii de Suzuki Samurai, Jimny sau Grand Vitara, cunoscători fini ai spiritului sportiv şi plin de adrenalină al lui Suzuki, adevăraţi împătimiţi ai acestui sport ce doresc să-şi pună maşina la un test pe teren accidentat, noroi, buşteni, etc.

Eforturile participanţilor la Suzuki Challenge vor fi răsplătite cu o serie de premii surpriză oferite de către Suzuki România şi produse Shell distribuite de Elgeka Ferfelis.

Înscrierea la Suzuki Challenge este gratuită pentru concurenţi. Lista de înscrieri este deschisă din acest moment. Înscrierile se fac la adresa http://www.suzuki.ro/autoturisme/suzuki/contact/suzuki-challenge/ sau printr-un e-mail trimis la contact@suzuki.ro cu subiectul "Suzuki Challenge".

Sursa: Suzuki Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii