Veloster a obtinut cele mai bune rezultate din clasa sa: 96% pentru protectia adultilor si 89% pentru protectia copiilor.
Al saselea model Hyundai consecutiv cotat cu calificativ maxim la testele Euro NCAP.
Rezultatul de 5 stele Euro NCAP desavarseste modelul Veloster.

Hyundai Veloster a obtinut calificativul maxim de 5 stele din partea organizatiei independente de masurare a nivelului de siguranta al vehiculelor Euro NCAP. Rezultatele obtinute in urma unui proces de testare foarte riguros reprezinta cele mai bune scoruri din clasa automobilelor sport coupe cu 1+2 usi.

Modelul Veloster a obtinut un scor de 96% in domeniul protectiei adultilor, precum si calificativul maxim la testul de impact lateral si impact lateral cu un stalp. In categoria „protectia copiilor”, Veloster a obtinut un scor de 89%. Rezultatele din aceste categorii plaseaza modelul Veloster in fata concurentilor sai precum Volkswagen Scirocco, Opel Astra GTC si Volvo C30.

Sistemul electronic de control al stabilitatii si sistemul de avertizare pentru necuplarea centurii de siguranta au contribuit la scorul de 71% obtinut in categoria „sisteme de asistenta”.

Veloster este al saselea model Hyundai consecutiv care obtine maximul de 5 stele in cadrul programului de testare Euro NCAP.

„Calificativul de 5 stele obtinut de modelul Veloster demonstreaza determinarea noastra de a oferi cel mai inalt nivel de siguranta clientilor Hyundai. Acest model va atrage un nou public catre marca, imbinand caracterul practic cu designul „fluid” intr-un concept unic cu 1+2 usi laterale. Nivelul sau ridicat de siguranta il va face si mai atragator publicului,” a declarat Allan Rushforth, Senior Vice President si COO al Hyundai Motor Europe.

Toate unitatile Veloster vandute in Europa sunt acoperite de pachetul Five Year Triple Care. Acesta ofera clientilor liniste deplina, datorita celor cinci ani de garantie integrala nelimitata, cinci ani de asistenta rutiera si cinci ani de verificari tehnice periodice gratuite.

Sursa: Hyundai Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii