Metabond Megasel  este un aditiv de motorina care curata si protejeaza pompa si injectoarele:
-Curata si protejeaza sistemul de alimentare (pompa de injectie, injectoare) si camera de ardere (pistoane, cilindri)
-Mareste viata motoarelor, scade uzura lor
-Unge chiulasa
-Impiedica depunerea calaminei
-Este anticorosiv, impiedica formarea ruginii
-Usureaza pornirea la rece
-Realizeaza economie de motorina
-Mareste puterea si repriza

Printr-un proces termo-chimic-mecanic, Metabond Megasel creeaza pe suprafetele metalice in miscare relativa, un strat monomolecular extrem de dur si neted care favorizeaza alunecarea, fara a modifica cotele.

Metabond Megasel este un aditiv modern pentru tratarea motorinelor. Are proprietatile unui aditiv performant, dar datorita continutului efectuaza innobilarea suprafetelor metalice la piesele in contact cu motorina. Datoria acestui efect obtinem netezimea suprafetelor din sistemul de alimentare si exactitatea racordurilor.

Metabond Megasel rezolva numeroase probleme ce apar in timpul depozitarii, transportului sau arderii combustibilelor. In practica se amesteca motorine de diverse tipuri si proveniente, ceea ce influenteaza in mod negativ stabilirea acestora, ducand la descompunerea lor, la formarea de namoluri, la inmultirea bacteriilor si la scaderea capacitatii calorice a acestor combustibili. Duzele de injectie colmatate, conducte infectate, filtrele si pompele murdare scad randamentul si cresc cheltuielile de intretinere. La motoarele Diesel sunt frecvente si problemele cauzate de coroziune, de formarea ruginii si a acizilor precum si de apa din combustibil.

Metabond Megasel contine componentii valorosi necesari pentru solutionarea eficienta a problemelor enumerate. Metabond, agentul de reducere a frecarii se leaga chimic de atomii metalelor formand un strat microscopic monomolecular, foarte aderent la suprafata.

Componentii de Metabond Megasel corespund prescriptiilor Agentiei de protectia mediului din SUA (EPA-DUR/365).

Datorita efectului de superfinisare a Metabond Megasel, suprafetele care sunt in contact vor asigura o etansare foarte buna, in acest fel puterea motoarelor va creste considerabil, dar va creste si durata lor de viata. Prin realizarea unui regim de pulverizare-dozare adecvat va creste de asemenea eficienta duzelor de injectie. Chiulosa va fi unsa corespunzator iar picaturile de apa vor fi indepartate din sistem. Metabond Megasel arde practic fara cenusa (nu contine metale si substante anorganice) este compatibil cu toate felurile de combustibil pe baza de hidrocarbura si nu se poate extrage din amestec.

Metabond Megasel impiedica formarea de calamina, scade procentul de gaze arse incomplet (fumul de Diesel) si celelalte gaze nocive emise.
La folosirea adecvata se garanteaza ca nu se produce nici o deformare, deteriorare daunatoare, deci nu apare nici un dezavantaj in urma utilizarii produsului!

Avantajele Metabond Megasel in cazul utilizarii sistematice conform prescriptiilor:
-Curata si protejeaza pompa de injectie
-Impiedica depunerea calaminei
-Este anticorosiv, impiedica formarea ruginii
-Scade cantitatea de gaze nocive emise, 20-50% in functie de starea de uzura autoturismelor
-Imbunatateste arderea interna la motoare
-Mareste puterea
-Impiedica formarea de bacterii
-Neutralizeaza acizii
-Produce o economie de combustibil 3-10%
-Impiedica formarea ghetii
-Impiedica diluatia cu aer fals
-Mareste viata motoarelor, scade uzura lor
-Dizolva depunerile de pe supape
-Unge chiulusa
-Mentine combustibilul in stare curata
-Scade formarea namolului
-Scade condensul
-Usureaza pornirea la rece
-Scade cheltuielile de intretinere
-Limiteaza uzura pieselor

Domenii de utilizare:
Turbine Diesel, arzatoare cu motorina, motoare Diesel cu ardere interna. Se poate utiliza si la combustibili biodiesel dar efectul de imbunatatire a arderii este mai redus.

Mod de utilizare:
Metabond Megasel se adauga in proportie de 5 ml la 10 litri de motorina.
Metabond Megasel trebuie amestecat inainte de introducerea combustibilului in rezervor, dar se poate introduce cantitatea recomandata si direct in rezervor, inaintea alimentarii cu combustibil.

Atentie!
Metabond Megasel este inflamabil, de aceea trebuie evitat contacul direct al produsului cu focul deschis. A evita contactul cu suprafetele lacuite sau vopsite!

Ambalaj: Flacon de 250 ml, Bidon de 5 litri

Economie de bani:
-Carburant
-Piese de motor si costuri de manopera
-Pierderile pentru perioadale de nefunctionare a masinilor
-Durata de viata a masinii

Prevenirea este mai bine decat tratamentul!

Sursa: www.metabond.info.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii