Sambata, 8 octombrie 2011, UNIOR TEPID, membru fondator al Centrului National de Scule a prezentat in cadrul Salonului Auto si Accesorii Bucuresti cele mai noi aparitii in domeniul sculelor de mana.

Cheia IBEX confera siguranta strangerii pe flancurile piulitei, protejand astfel varfurile acesteia. Cheia are trei suprafete de contact pentru o mai mare forta de actionare si nu este necesara scoaterea acesteia de pe elementul de strans in momentul actionarii sau schimbarii pozitiei acesteia. Cheia IBEX ofera utilizatorului o pozitionare 100% precisa a cheii pe elementul de strans.

Considerata unealta viitorului, ciocanul SUMBITEC, confera siguranta si usurita in folosire oricarui utilizator. Asamblarea dintre maner si cap se face printr-un sistem patentat de SUMBITEC si nu dureaza mai mult de 60 de secunde. Cu un maner ergonomic proiectat special pentru evitarea alunecarii uneltei in timpul utilizarii, barosul are o capacitate mai mare de impact decat orice alta unealta cu aceeasi masa, evident, pentru realizarea aceluiasi impact, efortul utilizatorului se reduce cu peste 50%.

Siguranta utilizarii este sporita si de lipsa balansarii sau inclinarii uneltei in folosire, imposibilitatea slabirii legaturii dintre cap si maner, lipsa totala a aschiilor de otel din timpul loviri si de inexistenta vibratiilor. Capul de lovire din metacril foarte rezistent permite un impact mult mai mare, fara a deteriora suprafata lovita. Ofera lovire fara recul si cu pana la 150% capacitate de impact fata de alte unelte cu aceeasi masa. In plus, are propietati antiexplozie dovedite.

Cheile dinamometrice digitale, prezente in doua variante: cu posibilitatea de memorare si stocare pe cheie a strangerilor efectuate si apoi posibilitatea de descarcare in calculator si cu posibilitatea conectarii acestora la un computer, astfel incat, toate operatiile efectuate sa fie inregistrate si stocate. Gestionarea cat mai exacta a dispozitivelor in cadrul unei unitati service si un istoric permanent al operatiunilor si personalului care a utilizat aceasta cheie, duc la o eficientizare a muncii si la cresterea calitatii serviciilor.

In premiera mondiala, a fost prezentat prototipul cheii dinamometrice wireless, care are posibilitatea memorarii si stocarii informatiei pe cheie sau direct pe un computer cu o independenta de 22 m, oferind astfel un spatiu mult mai larg pentru efectuarea lucrarilor complexe.

Toti participantii prezenti la demonstratie au avut posibilitatea sa testeze fiecare produs in parte, evidentiind avantajele utilizarii noii generatii de chei dinamometrice, care permit ca operatiunile efectuate cu ajutorul lor in service - urile auto sa ofere clientilor acestora servicii de calitate superioara: stocarea informatiilor si existenta unui istoric al lucrarilor efectuate pentru fiecare masina in parte.

Toata gama de scule este accesibila publicului larg prin intermediul tuturor membrilor Centrului National de Scule, care acopera intreg teritoriul Romaniei.

Unior Tepid, companie cu experienta de peste 11 ani pe piata din Romania in dezvoltarea solutiilor profesioniste in domeniul sculelor de mana, ofera un bogat sortiment de scule pe stoc, livrare imediata, consiliere tuturor partenerilor sai.

Sursa: Unior Tepid Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii