Furnizorul internaţional pentru industria auto a crescut semnificativ numărul de recrutări planificat, investind în talent, cunoştinţe şi inovaţii.
Peste 650 de noi angajaţi numai în România.

Hanovra, Germania, 12 octombrie 2011. Continental a crescut cu mult numărul de recrutări de noi angajaţi planificat pentru anul 2011. Furnizorul internaţional pentru industria auto va angaja în lumea întreagă în jur de 5.500 de absolvenţi de universitate, precum şi tineri profesionişti.  Astfel, Continental se bazează ca întotdeauna pe cunoştinţe proaspete, idei noi, şi, prin acestea, pe puterea de inovaţie a noilor angajaţi înalt-calificaţi. 

"Investiţiile în tehnologie şi în pieţele de viitor sunt completate bineînţeles de investiţii în noi angajaţi cu calificare înaltă. Fără angajaţi şi angajate, compania nu există, şi vice-versa. În acest an plănuim să angajăm în întreaga lume aproximativ 5.500 de noi salariaţi şi salariate, cu experienţă în câmpul muncii de până la 5 ani, dintre care peste 650 în România", a declarat directorul de personal al Continental, Heinz-Gerhard Wente, miercuri, la Hanovra.   Furnizorul internaţional pentru industria auto angajează mai ales ingineri şi absolvenţi cu formare în domeniul ştiinţelor naturale, dar şi economişti, jurişti şi umanişti. 

"Continental se bazează, în calitate de furnizor internaţional pentru industria auto, pe angajaţi şi angajate cu înaltă calificare, care să îşi dorească să participe activ la crearea mobilităţii individualizate şi durabile a viitorului.  La Continental, pe noii angajaţi îi aşteaptă nu numai sarcini atractive, într-un context internaţional, ci şi ierarhii plate şi posibilităţi individuale de dezvoltare, o multitudine de tehnologii aplicate şi ocazii propice pentru absolvenţii din domeniul ştiinţelor naturale, ingineriei şi afacerilor.", a subliniat Wente.

Continental are în acest moment în jur de 30.000 de ingineri angajaţi în domeniile producţie, cercetare şi dezvoltare.  Dintre cele aproximativ 5.500 de noi angajări din întreaga lume, în jur de 4.000 sunt destinate domeniului ingineriei, restul de 1.500 se referă la sectorul comercial.

Sursa: Continental Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii