Michelin Romania lanseaza o platforma de recrutare online pentru facilitarea gestionarii proceselor de recrutare. Astfel, accesand sectiunea de recrutare a website-ului www.michelin.ro, candidatii pot avea acces si aplica la posturile Michelin disponibile in Romania sau in alte locatii in care Grupul este prezent. 

Procedura de aplicare a fost mult simplificata: candidatii isi pot crea un cont furnizand doar numele si adresa de e-mail. Apoi, dupa introducerea catorva informatii generale, pot atasa CV-ul, scrisoarea de intentie si orice alt document pe care il considera util pentru procesul de recrutare. Sunt necesare maxim 10 minute pentru a crea un profil complet, iar contul poate fi ulterior accesat de oriunde. 

«Acest nou instrument de recrutare va facilita accesul candidatilor la posturile disponibile in cadrul Michelin, permitand in acelasi timp companiei sa gestioneze mai usor aplicatiile primite si sa gaseasca persoana potrivita pentru un post. Toti cei interesati de oportunitatile de angajare in cadrul Michelin pot accesa lista de posturi disponibile sau isi pot depune candidatura in mod spontan, pentru a intra in baza de date Michelin. » a spus Alexandra Macoviciuc, Responsabil Recrutare, Michelin Romania si Balcani. 

De asemenea, noua aplicatie faciliteaza comunicarea dintre Michelin si aplicanti – acestia pot vizualiza oricand statusul candidaturii lor, pot aduce modificari profilului creat si pot primi mesaje de la membrii echipei de recrutare Michelin. 

«Estimam ca in urmatorii doi ani acelasi sistem va fi implementat in toate statele unde Michelin este prezent, oferind candidatilor avantajul de a avea o imagine de ansamblu asupra dimensiunilor companiei si oportunitatilor pe care aceasta le ofera. In paralel, expertii Michelin lucreaza la un nou portal de recrutare care va contine, pe langa sectiunea de Cariere, informatii despre Grupul Michelin, testimoniale ale angajatilor si articole de specialitate. » a spus Alexandra Macoviciuc, Responsabil Recrutare, Michelin Romania si Balcani.

Noul sistem de recrutare Michelin respecta in totalitate confidentialitatea datelor personale si dreptul candidatilor de a-si retrage aplicatia. Astfel, numai echipa de recrutare si gestionarii de cariera pot accesa dosarele candidatilor, pentru o perioada de maxim doi ani de la inscrierea acestora pe site.

Sursa: Michelin Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii