Cu o istorie de peste 110 ani ce leagă numele Renault de lumea cinematografică, compania anunta sustinerea Festivalul „Les films de Cannes à Bucarest”, ce va fi organizat pentru a doua oară la Bucuresti în perioada 14 – 20 octombrie 2011. Timp de 7 zile, la Cinema STUDIO si Noul Cinematograf al Regizorului Roman vor avea loc proiectii ale celor mai importante realizări cinematografice mondiale si nationale: peste 15 filme prezentate si premiate la Festivalul de film de la Cannes 2011, filme românesti selectate sau premiate în cadrul Festivalul de la Cannes în ultimii 10 ani, precum si filme de scurt metraj românesti premiate la Festivalul de la Cannes.

Renault Latitude, masina oficială a Festivalului de film de la Cannes 2011, se alătură proiectului local de cultura cinematografica în calitate de masină oficială a Festivalului „Les films de Cannes à Bucarest”. Latitude este o berlina premium, ce impresionează prin prestaŃiile excepŃionale de confort. Printre acestea se pot mentiona: scaunul sofer cu masaj personalizabil si sistemul de management al calitatii aerului din care face parte ionizatorul si difuzorul de parfum, dimensiunile exterioare si interioare “best in class”.

RENAULT & INDUSTRIA CINEMATOGRAFICA
La nivel mondial Renault este susŃinător al mai multor festivaluri si instituŃii: Festivalul de la Cannes, (Academia de Arte si Tehnici Cinematografice, Premiile César, NopŃile de aur ale Filmului de Scurt Metraj), Festivalul de la Deauville, Festivalul de la Alpe d'Huez, Festivalul de la Marrakech, Festivalul de la San Sebastian, Festivalul de la Valladolid) Astfel, în cei peste 110 de ani, mii de automobile Renault au însoŃit starurile de cinema pe platourile de filmare si pe covorul rosu, în lumea întreagă.

DESPRE RENAULT
Prezent pe toate continentele, cu peste 30 de situri industriale si 18.000 de situri comerciale în 118 tări, Renault dezvoltă, produce si comercializează o gamă largă de vehicule inovante, sigure, în spiritul respectului pentru mediul înconjurător. Cu gama sa de modele cu zero emisii si noua generatie de motoare termice, Renault tinteste să devină lider în productia de automobile cu emisii reduse de CO2. Inovatia pentru toti, cel mai ridicat nivel de calitate pentru produsele si serviciile oferite, precum si design-ul seducător, dinamic al noilor modele caracterizează viziunea de marcă Renault. La nivel mondial, Renault se mândreste cu peste 121 000 de angajati, o cifră de afaceri de 38 971 milioane de euro si vânzări de peste 2,6 milioane de vehicule, în anul 2010.

DESPRE FESTIVALUL „LES FILMS DE CANNES”
Festivalul de film de la Cannes, recunoscut pentru selectia celor mai importante premiere mondiale din fiecare an, sustine Bucurestiul încă de anul trecut in organizarea evenimentului „Les films de Cannes à Bucarest” prin reprezentantul Thierry Fremaux, Delegatul General al festivalului.

Les Film de Cannes a Bucarest prezinta timp de o săptămână proiectii de filme “foarte proaspete” care vin direct de la Cannes. Evenimentul cultural se distinge ca un omagiu adus cinematografiei romane contemporane si este realizat la initiativa Vidoo Film si sustinut de catre Centrul National al Cinematografiei din Romania, Ministerul Culturii si Patrimoniului National, Ambasada Frantei la Bucuresti si Institutul Francez.

Sursa: Renault Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii