Evenimentul Michelin Junior Bike organizat pe 25 septembrie la Ploiesti, pe Bd. Castanilor a adunat peste 1300 de copii care au invatat cum sa circule cu bicicleta in siguranta. 

Toti copiii cu varste intre 4 si 11 ani au primit casca de protectie si au invatat despre importanta purtarii acesteia pentru siguranta proprie, au avut ocazia sa participe la cursuri de prim ajutor si de circulatie rutiera si sa-si verifice bicicleta la atelierul tehnic. Lectia de educatie rutiera a continuat cu 16 curse cu bicicleta, cate una pentru fiecare varsta si sex, copiii fiind incurajati pe tot parcursul cursei de familie, prieteni si de Omuletul Michelin. Dupa curse, acestia s-au relaxat la o gustare binemeritata, cu o noua sesiune de fotografii, desene si face painting.

« Sunt bucuros sa ma aflu intr-o comunitate deschisa la responsabilitate si la a-i invata pe cei mici ca educatia rutiera incepe de la cele mai mici varste. A fost totodata o surpriza placuta sa avem alaturi la primul eveniment Junior Bike din Ploiesti peste 3000 de oameni dintre care aproximativ 1300 de mici biciclisti responsabili. » a spus Jerome Mouillet, Director Uzina Michelin Floresti Anvelope.

Grupul Michelin a fost foarte orientat in ultimii 40 de ani spre imbunatatirea sigurantei rutiere si prin organizarea evenimentului Michelin Junior Bike la Ploiesti, reconfirma angajamentul luat, acela de a promova o mobilitate rutiera mai sigurã si durabilã. In cei peste 120 de ani de la infiintarea sa, prioritatea Michelin a fost oferirea clientilor sai anvelope sigure si de incredere, care ajutã la reducerea consumului de combustibil asigurand in acelasi timp performantã optima in domeniul sigurantei, precum si o longevitate de neegalat.

«Credem ca educatia rutiera trebuie sa inceapa de la varste fragede si dorim sa oferim tot sprijinul nostru si instrumente pentru copiii care cresc in aceasta comunitate, pentru a putea fi mobili, responsabili si in siguranta. Michelin Junior Bike este unul dintre cele mai importante evenimente pe care Michelin le-a dezvoltat pentru aceasta comunitate si este parte dintr-o serie mai larga de proiecte.»  a spus, Jerome Mouillet, Director Uzina Michelin Floresti Anvelope.

Michelin Junior Bike este un eveniment care are ca scop sporirea gradului de constientizare a sigurantei rutiere a copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 11 si parintii lor, in special printr-un obicei de baza si de importanta cruciala: purtarea castii de protectie. 

Toate activitatile din interiorul oraselului Michelin Junior Bike au fost realizate cu sprijinul voluntarilor Michelin Romania – angajati de la sediul din Bucuresti si uzina din Floresti, a fost sustinut de Primaria Municipiului Ploiesti si Politia Rutiera si i-a avut ca parteneri pe Decathlon, Nestle (Nesquik), Humanitas Multimedia, Kiss FM, Phoenix Y (Gusto), Siguranta Auto si Tymbark (Tedi).
Sursa: Michelin Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii