Mazda este singurul brand cu trei modele în top 3 al clasamentului testului de anduranţă Auto Bild.
Publicaţia califică  Mazda3 drept „un automobil lipsit de griji”.
Un singur defect minor după 100.000 de km.


Bucureşti, 4 octombrie 2011 – Mazda continuă triumful în cadrul testului de anduranţă Auto Bild. După Mazda6 şi Mazda5, Mazda3 a trecut cu succes testul de anduranţă de 100.000 de km. Scorul obţinut este dovada suplimentară a calităţii, fiabilităţii şi durabilităţii automobilelelor Mazda.

Cea mai bine vândută compactă Mazda a avut un singur defect minor după drive-test-ul de doi ani – o clemă de plastic defectă la compartimentul de bagaje. Acest lucru semnifică faptul că Mazda3 a înregistrat cel mai bun scor şi este acum al treilea model Mazda clasat printre primele trei automobile în cadrul testului de anduranţă Auto Bild – lucru pe care nici un alt producător auto nu l-a realizat până acum. Rezultatul Mazda3 plasează modelul şi pe locul doi pe lista compactelor testate. „Mazda este prima opţiune a celor care caută un automobil lipsit de griji”, au declarat editorii Auto Bild. „Fiabilitatea japoneză este de actualitate”, au adăugat aceştia.  

Actuala compactă este a doua generaţie Mazda3 introdusă în 2009. Versiunea facelift, cu îmbunătăţiri tehnologice şi de design va fi lansată în luna octombrie. Modelul facelift va fi şi mai uşor de folosit şi mult mai atrăgător cu o grilă frontală redesenată, alături de noi materiale şi culori la interior pentru o senzaţie superioară de calitate. Confortul interior a fost de asemenea sporit şi prin scăderea zgomotului resimţit în habitaclu.

Lista de echipări a modelului deja cuprinzătoare a fost extinsă şi include (printre alte noi caracteristici) un indicator de schimbare a vitezelor, pentru un condus cu un consum eficiente şi accesibile şi un ecran tactil Mazda de 5.8 inch integrat, pentru navigaţie, bazat de tehnologia TomTom® . Mazda3 facelift oferă aceleaşi pachete complete de siguranţă pasivă şi activă ca şi generaţia curentă, incluzând sistemul Mazda de monitorizare a părţii din spate (RVM), ce a primit anul acesta la Salonul Auto de la Frankfurt premiul Euro-NCAP „Advanced Award”.  

Sursa: Mazda Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii