Evenimente speciale și invitați de marcă la Anim'est 2011.

Bucureşti. Opel oferă soluţii de transport pentru invitaţii celei de-a 6-a ediţii a Animest. Evenimentele speciale şi invitaţii de prestigiu vor cumula împreună 436 de filme de scurt şi lung metraj, provenind din 45 de țări, proiectate la Cinema Patria, Sala ArCuB, Cinema Union și Club Control; 4 ateliere de film de animație – la Shift Pub, Sala ArCuB, Centrul Ceh și Centrul Cultural al Republicii Ungare; 3 expoziții; 8 masterclass-uri, dezbateri și prezentări la Cinema Union și 3 conferințe la Sala ArCuB; 2 lansări de DVD; 10 petreceri până în zori în Club Control; o noapte întreagă de scurtmetraje animate bizare și live act-uri marca Mirai Mizue, Montgomery Clunk și Res Es – Creepy Animation Night 3 la Cinema Patria; 80 de oi virtuale 3D în prima aplicație smartphone dezvoltată de un festival de film din România; 150 de invitați români și străini prezenți la evenimentele din cadrul festivalului.

Acesta este, în cifre, rezumatul celei de-a șasea ediții a Festivalului Internațional de Film de Animație Anim'est, care va avea loc la București în perioada 7-16 octombrie 2011. Opel pune la dispoziţia organizatorilor modelele Insignia, Astra hatchback şi Astra ST pentru transportul necesar.

Detalii complete despre programul şi invitaţii festivalului: www.animest.ro.

Sursa: Opel Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii