Bucureşti - 03 octombrie 2011 - S.C CARANDA Baterii SRL este o societate privata cu capital integral romanesc fondata in anul 1991 care produce si comercializeaza acumulatoare auto si moto, baterii de tractiune si acumulatoare stationare pentru UPS-uri, iluminat de urgenta, vehicule electrice usoare, sisteme de alarma, echipamente de telecomunicatii, sisteme de control si sisteme de producere si stocare a energiilor regenerabile.

Intre 5 si 9 octombrie 2011 CARANDA Baterii va participa ca expozant la SAB 2011.

SAB 2011 se va desfasura intre 5-9 octombrie 2011, la complexul Romaero Baneasa din Bucuresti. Sunt asteptati 40.000 de vizitatori, iar la salon vor fi prezente autoturisme si autovehicule utilitare usoare si grele, motociclete, biciclete, piese si accesorii auto, moto si velo, sisteme audio si de navigatie, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, presa de specialitate, societati de leasing si de asigurari auto si nu in ultimul rand, un spectaculos segment de tuning auto si moto.

Caranda Baterii expune gamele de baterii si acumulatoare auto produse si comercializate sub brandul Caranda precum si baterii si acumulatoare industriale produse in colaborare cu parteneri straini.

Ca noutate in acest an, CARANDA Baterii prezinta redresoarele si incarcatoarele inteligente pentru acumulatori produse de firma suedeza CTEK.

In anul 2010, CARANDA Baterii a realizat o cifra totala de afaceri de aproximativ 9,5 milioane de Euro. In primele 9 luni ale anului 2011 cifra de afaceri a fost de 6,6 milioane Euro inregistrand astfel o crestere de 9% fata de 2010.

Bateriile auto comercializate sub marca „CARANDA” sunt fabricate in sectia de productie din Bucuresti. Comercializarea se face prin cele 12 centre de vanzare si service proprii amplasate in Bucuresti si in principalele orase din tara precum si printr-o retea de distribuitori regionali.

Anul acesta compania romaneasca a sarbatorit 20 de ani de activitate.

Brandul Caranda contine in prezent 5 game de acumulatori care se adreseaza unui spectru larg de vehicule incluzand: autoturisme, motociclete, motorete, camioane, autobuze, tractoare si autovehicule speciale.

Brandul CARANDA s-a impus de-a lungul timpului gratie calitatii produselor si servicillor oferite.

Calitatea produselor si serviciilor oferite de CARANDA Baterii se datoreaza colectivului experimentat, materialelor folosite si sistemului de test si control al calitatii bateriilor care utilizeaza un sistem automatizat achizitionat de la compania germana DIGATRON in anul 2007.

Sursa: Caranda Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii