Evenimentul organizat de ClubOpel.com a durat 4 zile şi a reunit peste 70 de maşini ale mărcii.

Băile Felix. Finalul lunii octombrie a adus ce-a de-a 5-a întânire anuală consecutivă organizată de responsabilii ClubOpel.com pentru membrii săi. Forumul de limba română are peste 67.000 de membri şi este cea mai mare comunitate Opel din ţară. Totodată, forumul Opel este al doilea cel mai vizitat site de profil din România, indiferent de marcă.

În perioada 27 – 30 octombrie, peste 70 de maşini din 17 judeţe s-au adunat lângă Oradea pentru a sărbători împreună pasiunea pentru marca auto. Participantul care a parcurs cea mai lungă distanţă pentru a lua parte la întâlnire este domnul Enciu din Galaţi. Cei prezenţi la fotografia de grup au avut parte şi de o surpriză neconvenţională, o mireasă sosită tot cu un automobil Opel.

Programul a inclus de la vizitarea partenerului Opel din Oradea până la drumeţii la punctele de interes turistic. Cina festivă a inclus şi cermonia de decernare a premiilor pentru competiţia „Maşina lunii” şi pentru partenerii care au sprijinit evenimentul, dar şi tortul deja tradiţional, suficient pentru cele peste 200 de persoane prezente.


Pe parcursul evenimentului participanţii au realizat 70 de drive teste cu modelele Opel de ultimă generaţie puse la dispoziţie de partenerul Opel din Oradea, care, în acelaşi timp, a invitat maşinile participanţilor spre investigare în service-ul propriu, oferind totodată sfaturi utile pentru sezonul rece. Acţiunile de la Baile Felix au inclus folosirea a două simulatoare de accident.

Modelele Opel adunate la Băile Felix au surprins diversitatea gamei oferite pe parcursul anilor. Proprietarii s-au prezentat cu Opel Super Six, un model antebelic ce a făcut senzaţie în trafic în calitate de deschizător al coloanei de maşini, dar şi cu Corsa, Tigra, Vectra şi toate generaţiile Astra.

Pe parcursul evenimentului, organizatorii au pus la dispoziţie indicaţii şi ghizi pentru vizitarea unor obiective de interes local în grupuri de maşini: Cetatea Oradea, Turnul Primăriei, Pasajul Vulturul Negru, Biserica cu Lună, Teatrul Regina-Maria, Dealul Ciuperca, promenada Crişului Repede.

Sursa: Opel Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii