Soluţie pentru curăţarea interiorului motoarelor High-Tech pentru motoare Otto, diesel sau pe gaz pentru transmisii şi diferenţiale pentru 5 – 8 litri de ulei.

Datorită componenţilor sale diluante îndepărtează depunerile răşinoase şi impurităţile din sistemul de ungere. Măreşte durata de viaţă a catalizatorului, măreşte randamentul motorului, compresia, scade consumul de ulei şi de combustibil. Nu rămâne în urmă acid în motor care să afecteze uleiul proaspăt. Depunerile solide sunt dizolvate şi menţinute în stare lichidă până se pot scurge cu uleiul uzat. Astfel nu se pot cauza înfundări în canale de ungere cu diametru mic, faţă de alte produse similare ieftine. La motoare mai uzate cu folosirea acestuia se va mări şi se va echilibra compresia pe cilindri. La folosirea adecvată se garantează, că nu se produce nici o deformare, deteriorare dăunătoare, deci nu apare nici un dezavantaj în urma utilizării produsului!

Domenii de utilizare:
METABOND CL se utilizează la motoare noi sau uzate, pe benzina, diesel sau turbo, la diferenţiale, transmisii, la curse sportive, în industrie etc.

Mod de folosire:
Se introduce în uleiul încălzit care va fi schimbat, se menţine motorul în stare de funcţionare 10-15 min. Conţinutul unui flacon de 250 ml se poate folosi la 5-8 litri de ulei la autoturisme, iar la utilaje la 10-15 litri de ulei. Cu cât este mai mic procentajul produsului faţă de uleiul de motor utilizat, cu atât mai mult timp trebuie menţinut în stare de funcţionare în termenul de 10-15 min. Ulterior se schimbă uleiul şi filtrul de ulei.

Ambalaj: 250 ml    

Sursa: www.metabond.info.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii