Unii ar putea spune ca Evoque este o masina pentru tineret. De ce? Pentru ca are un aer de coupe, este sportiva si renunta la liniile dure ale batranului Range.

Formele suave, indraznete fac din Evoque un SUV compact, de lux dar la un pret ce poate fi acceptabil pentru iubitorii acestei marci si nu numai.

„Evoque este un vehicul incredibil de incitant şi se alătură gamei de produse - cea mai puternică pe care am avut-o până acum - potrivindu-se perfect”, a comentat Ralf Speth, CEO la JLR.

„Echipele ce au proiectat şi construit noul Evoque, lucrând împreună cu partenerii noştri pentru cercetare, pot fi mândri de rezultat. Interesul global pentru noua noastră maşină a fost excepţional, peste 18.000 clienţi fiind nerăbdători să fie printre primii posesori ai noului Range Rover.”

Evoque este cel mai mic, mai uşor şi mai eficient, în ceea ce priveşte consumului de carburant, din gama Range Rover si totodata este un SUV care concureaza cu Audi Q5, BMW X3, X1 sau Infiniti EX si FX si se remarca printre acestea.

În România, noul Range Rover Evoque este disponibil clienţilor la showroomul DOM Automobile. Pentru un test drive si mai multe detalii va asteptam pe www.domautomobile.ro.

Sursa: Dom Automobile Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii