In urma unui sondaj randomizat, desfasurat intre 8-9 noiembrie a.c. de catre Auto Marcu’s Grup rezulta ca peste 30% de bucuresteni nu au inca anvelopele de iarna montate pe autoturismele cu care circula.

Bucuresti, 11 noiembrie 2011, Auto Marcu’s Grup – In urma unui sondaj randomizat, desfasurat intre 8-9 noiembrie a.c. de catre Auto Marcu’s Grup rezulta ca peste 30% de bucuresteni nu au inca anvelopele de iarna montate pe autoturismele cu care circula.

Sondajul, desfasurat in 2 zile consecutive, in diverse locatii bucurestene, a analizat gradul de aderenta al cetatenilor la noile reglementari in vigoare privind utilizarea de anvelope de iarna in sezonul rece. Conform studiului efectuat rezulta ca:

-Circa 30% dintre bucuresteni nu au montat pneuri de iarna, iar peste 60% folosesc deja anvelopele de iarna pe autoturism
-Peste 60%, dintre cei care nu au inca pneuri de iarna montate, detin deja anvelopele de iarna din anii precedent si doar trebuie sa realizeze schimbul
-Circa 30% dintre cei care nu au inca montate cauciucurile de iarna invoca lipsa bugetelor pentru achizitia unor pneuri de iarna si au intentii scazute de a le monta

Sondajul a fost desfasurat in mai multe cartiere bucurestene (Rahova, Tineretului, Pantelimon, etc), a inclus conducatori si posesori de autoturisme de marci diferite. Din declaratiile persoanelor interviate rezulta ca, pentru cei care au achizitionat anul acesta pneuri de iarna, bugetul mediu alocat a fost de 1228 RON.

In ceea ce priveste depozitarea anvelopelor in afara sezonului, cea mai mare parte a persoanelor intervievate au mentionat destinatii improprii de plasarea a anvelopelor, cum ar fi rudele din afara Bucurestiului, balconul propriu sau facilitatile existente la societatea angajatoare. Doar o foarte mica parte (sub 5%) cunosc si folosesc facilitatile de “hotel de anvelope” puse la dispozitie de cele mai multe centre de service profesionale.

Sondajul a fost efectuat de societatea Auto Marcu’s Grup SA, prin intermediul agentiei CARUSEL Consulting. Mai multe detalii si informatii privind rezultatele sondajului puteti gasi la: http://www.caruselconsulting.ro/index.php/noutati/detalii/sondaj-de-opinie/.

Despre Auto Marcu’s Grup SA
Auto Marcu's Grup este unul dintre cei mai importanti jucatori din piata auto, cu o vechime de peste 20 ani in domeniu. In prezent, concesionar de top bimarca Dacia - Renault din Romania, compania ofera clientilor sai intreaga paleta de servicii de profil: consultanta si consiliere de vanzare, servicii de intretinere si reparatii post vanzare, asistenta tehnica de urgenta 24x7. Pentru mai multe detalii, vizitati http://www.amg.ro.

Despre CARUSEL Consulting
Carusel Consulting este o agentie media creata pentru a oferi companiilor si institutiilor, indiferent de sectorul de activitate in care actioneaza, servicii optime de promovare eficienta pe canale diverse. Pana in prezent, experienta noastra ne recomanda in special pentru servicii de comunicare interna si externa, de marketing direct si indirect si campanii de identitate. Pentru mai multe detalii, vizitati www.caruselconsulting.ro

Sursa: ACMS Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii