În anul centenarului, Chevrolet lansează o nouă gamă de modele.
Modelele Chevrolet sunt printre cele mai sigure maşini.
Noul Chevrolet Aveo este cel mai sigur model din clasa mică.

Chevrolet a marcat cei 100 de ani de existenţă prin mai multe acţiuni:

a donat 100 de maşini organizaţiei SOS Satele copiilor – patru dintre aceste maşini au fost donate în România; pe 3 noiembrie lansează revoluţionarul model electric Chevrolet Volt în Europa; aduce un omagiu cofondatorului companiei Louis Chevrolet prin comandarea unei opere de artă care va fi expusă public în Chaux-de-Fonds, Elveţia, locul în care s-a născut Louis Chevrolet. Însă cea mai laborioasă pregătire pentru sărbătorirea centenarului a fost noua gamă de modele Chevrolet.

Chevrolet păşeşte în noul secol cu o gamă nouă, care pune accent deosebit pe tehnologie, siguranţă, design şi echipări bogate în standard, oferind cât mai multe avantaje clienţilor săi.

Siguranţa modelelor Chevrolet
Toate modelele Chevrolet au fost testate după noile reguli – mult mai exigente – ale organizaţei euroNCAP şi au obţinut rezultate excelente (teste efectuate după 2009, după noul regulament euroNCAP).

Noul Chevrolet Aveo / Sonic, Chevrolet Cruze, Chevrolet Captiva SUV, modelul MPV Orlando au obţinut punctajul maxim de cinci stele euroNCAP, iar micul Chevrolet Spark a obţinut 4 stele, la un punct diferenţă de cele 5 stele, un rezultat foarte bun în acest segment.

Ultimul model testat, noul Chevrolet Aveo este cel mai sigur autovehicul din segmentul său. (Teste euroNCAP: http://www.euroncap.com/supermini.aspx).

Noul Aveo vine cu o platformă complet nouă, platforma Gamma, care va fi utilizată şi pentru  alte modele GM ce urmează a fi lansate în acest segment.

Modelul Aveo este echipat în standard cu un pachet de elemente de siguranţă, unic în segmentul său:

-cruise control cu limitator de viteză - unic în segment
-asistenţă la pornirea în rampă (HSA) - funcţionalitate unică în segment
-6 airbaguri: airbag şofer, pasager, airbaguri laterale şi airbaguri cortină
-control electronic al stabilităţii (ESC)
-sistem de control al tracţiunii (TCS)
-ABS şi distribuţia electronică a forţei de frânare (EBD)
-centuri faţă pretensionate şi reglabile pe înălţime
-sistem ISOFIX
-funcţia lumini de zi
-tetiere faţă ajustabile pe 4 direcţii
-centuri de siguranţă cu prindere în 3 puncte.

Calităţile noilor modele sunt apreciate în întreaga lume, fapt ce reiese din cifrele de vânzări, marca înregistrând astfel cel mai bun an calendaristic din istoria de 100 de ani, cu 3,6 milioane de autovehicule vândute în 2011.

La o sută de ani de la înfiinţare şi cu peste 209 de milioane de autovehicule şi camioane vândute, Chevrolet este probabil cea mai vândută marcă auto din lume de până acum.

La fiecare 7 secunde, în lume este vândut un Chevrolet.

Sursa: Chevrolet Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii